Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Jest dobry, wykonuje pracę, dobry materiał, polecam. Woda przecieka z zakrętki, gdy nacisk jest stosowany, ale ogólnie jest dobra. Przełącznik przez ustnik nie jest jednak zbyt skuteczny, ale nasadka zapobiega wyciekaniu wody Poza tym, że jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Wygląda dobrze, 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Bardzo ładnie. Użyję go do aktywności na zewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Dostawa była w odpowiednim czasie. Produkt zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Przeciek ustnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2014

    Намеренно заказывал самый дешевый и просто гидратор, чтобы если что - было не жаль денег. Получил посылку и тут же провел испытания на вечерней велопрогулке. Воду держит хорошо, поилка работает нормально. Единственно, я наверное его плохо промыл - вода, которая стоит в трубке - немного горчит поначалу. Думаю это лечится многократной промывкой. Спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2013

    At first I was a bit hesitant to buy this thinking it will be cheap material BUT I went ahead and ordered it any way and to my surprise.....What a deal for this good quality water bag. In the U.S this bag costs 35.00!! and I got it for such cheap price! I love Bang good for their quality and their low cost price. Thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2013

    Waterbag'ом доволен, получил где-то в течении месяца(с почты прямо на дачу), все прочно и герметично сделано, удобно пьется, плотно закрывается, хорошо помещается в мой 5л рюкзак, поездил потестировал, никакого привкуса и специфического "китайского" запаха нет ! Резюме -> советую, так соотношение цена/качество на высоте 8)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2013

    Cumple con la capacidad indicada. El plástico es fino por lo que es recomendable no llevar nada puntiagudo en el camelback donde se instale. El tapón de llenado y la llave de cierre en el tubo ajustan bien. La longitud del tubo es adecuada para usarla en cualquier camelback. Tiene un fuerte sabor a plástico que cuesta quitarlo, y la boquilla se desprende del tubo con facilidad si no se tiene cuidado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft2 945
    • Ft2 560
    • Ft6 405
    • Ft17 021
    • Ft3 326
    • Ft3 698
    • Ft2 217
    • Ft1 846
    • Ft3 326
    • Ft4 803
    • Ft1 919
    • Ft4 371
    • Ft3 493
    • Ft5 547
    • Ft2 240
    • Ft6 377
    • Ft5 178
    • Ft8 328