Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2021

    Przychodzę wcześniej niż się spodziewałem, materiał pudełka i chusteczka oczyszczająca są doskonałe. Soczewki są cienkie i nie ciężkie, jeśli zauważymy filtry UV. Jednak w czasie ich używania, jeśli wyglądają ciemno, tak jak gdyby używano soczewek słonecznych, od tego czasu bardzo dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Okulary do mnie dotarły w 9 dni na Ukrainie. Jakość jest bardzo dobra, jestem naprawdę bardzo fajnymi okularami. Światło odbija się idealnie. Siedział przez 10 godzin za komputerem w nich, oczy nie zmęczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Są świetne, bardzo lekkie, spełniają swój cel, na pewno poproszę kilka więcej dla rodziny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo jakość i piękne okulary! Drugi, do którego dzwonię w sprawie biura. Drugi zostaje w domu, więc ich nie noszę. Jakość jest warta ich pieniędzy. Zwłaszcza oferta! Myślę, że wykonuje swoją pracę. Daj je do telefonu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Trochę bez znaczenia, ale podobało mi się, używać na PC, trochę ciasno dla tych z głową, sprawia, że wszystko jest żółte (jak na jednym ze zdjęć)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Dotarliśmy w dwa tygodnie. Dobrze wyglądają. Pudełko jest trochę posiniaczone, ale sprawa jest zabezpieczona. W zestawie - okulary, walizka, салфетка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Xiaomi jest na haju jak zawsze. Oczy za komputerem nie są zbyt zmęczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wszystko jest lubiane, jest dobrze pakowane dodatkowo nie jest konieczne do ubezpieczenia. Jedyny minus łuki. Jakby były z miedzianego drutu, więc to cztery gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Bardzo ładne. Dostarczone w 20 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft2 419
    • Ft2 443
    • Ft4 193
    • Ft3 130
    • Ft11 486
    • Ft5 144
    • Ft5 940
    • Ft4 541
    • Ft3 494
    • Ft5 940