Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • hamiak
    UA
    24/02/2016

    Цвет мешка уже желтый вместо черного или зеленого, а так очень классно выглядит, в первый же выходной буду проверять как он себя поведет. спасибо большое. семья будет рада

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2018

    В общем все классно, товар пришел быстро, продавец молодец, качество достойное без нареканий. Кайт однозначно стоит своих денег дарит кучу эмоций и привлекает внимание! Вообщем советую!! Давно покупаю на Бангуде. Большое Спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    nice kite for beginners.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2019

    noch nicht getestet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Wspaniały parafoil dla początkujących. Łatwy do odpalenia samemu, nawet bez odwijania całej linii na uchwytach - potrząśnięcie uchwytu, gdy latawiec leci, aby więcej linii działa. Jeśli wypuścisz wszystkie 50 m linii przed startem, potrzebujesz przyjaciela lub kilku ciężarków, aby utrzymać latawiec, podczas gdy linie będą gotowe. Latawiec jest niestabilny i chwiejny w wiatrach 25 km/h i zaczyna się zaginać, gdy jest porywisty, ale przy lżejszych wiatrach jest miły i stabilny. Świetnie dla dzieci, bo nie ciągnie zbyt mocno. Jest dużo linii, aby ponownie skończyć na małych rączkach i trzeba uważać, aby nie plątać linii z powodu skrętów podczas nawijania. Pakuje się małe i jest bardzo lekkie. Idealne do wyjazdu w samochodzie na ten improwizowany lot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Zamówienie złożone w sierpniu/28/2020 przyjazd Sep/14/20, bardzo szybko, Parachute jest wykonany z trwałego materiału i ma piękne kolory i jest idealny dla mojego projektu RC. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dziękuję, że macie czas na święta, mój bratanek to docenia i bardzo mu się podoba. Dałam mu to wcześniej dziękuję wam, Aloha z Hawajów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Wspaniale. Dzieci to uwielbiają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2014

    Took it out on a not very windy day. Initially struggled but it was a bit creased. Once I smoothed it all out it filled with air and got loads of lift. It was very easy to control. The two lines have good handles and were easy to attatch. Lots of strings keep the canopy balanced and these were already tied correctly the right lengths and tangle free. Kite was pretty dosile in the 5-10mph wind I had it in but I bet it would be a bit more fun in a stronger wind. Very pleased with it. Comes in a neat little bag and squashes down pretty small.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,127
    • Ft2,049
    • Ft31,396
    • Ft2,733
    • Ft7,523
    • Ft6,152
    • Ft2,484
    • Ft5,810
    • Ft5,810
    • Ft3,417
    • Ft6,494
    • Ft2,391
    • Ft4,959
    • Ft5,052
    • Ft3,075
    • Ft6,740
    • Ft4,554
    • Ft619