Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1330)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1330)
    • 5 Star(1289)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2019

    good beeper, really loud and bright.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Great product. I used couple of those in the past and am very happy with it. Recommended item! Thanks

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    Detodos los que he probado, este es el mejor con diferencia. Sonido muy fuerte y destello luminosos potente. Muy recomendado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Chłodny, inteligentny brzęczyk. Może być aktywowany z nadajnika lub na baterii. Po 40 sekundach - bardzo głośno. Ale miałem problemy z zainstalowaniem go na śmigłowcu. Nylonowa opona zamyka led, jeśli zaciska się przez wąską część. Dociskam go przez głośnik, ale nie pasuje idealnie. Led z boku w pobliżu przycisku byłoby wygodniejsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Zdecydowanie musi mieć dla właścicieli modeli RC! Autonomiczny pisk. Podłącz zarówno do sterownika, jak i odbiornika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Brzęczyk dotarł w krótszym czasie, nie podłączyłem go jeszcze do drona, ale brzmi bardzo silnie. To nie jest autonomiczny brzęczyk dla Mavic, musi być podłączony. Wygląda jak produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Chłopaki:) Urządzenie bardzo pomaga. Wcześniej był standardowy pisk i jego bez silników nie były w ogóle słyszalne w terenie: (Zastąpiłem ten wariant i teraz i słyszałem bardzo dobrze 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Dobrze spakowane, ładnie wykonane, jasne instrukcje, ładne i głośne. Do tego złącza i kabla. Rozmiar w 21 mm x 12 mm x 16 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    bardzo szybka dostawa, nie doszło do pomyłki w dostawie, ale został on ustalony w tym samym dniu Pozostało nam tylko przetestować produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Podoba mi się ten brzęczyk. Robi niebieskie światło i ze światłem. Powiadomił mnie, gdy bateria jest niska. Świetnie polecam. Uwaga: Mała bateria wygląda na niską jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 613
    • Ft5 219
    • Ft15 219
    • Ft7 580
    • Ft7 230
    • Ft3 422
    • Ft6 469
    • Ft24 065
    • Ft4 843
    • Ft5 931
    • Ft3 653
    • Ft1 398
    • Ft4 184
    • Ft15 163
    • Ft6 261
    • Ft2 651
    • Ft2 661
    • Ft6 090