Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(451)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(451)
    • 5 Star(393)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(15)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2021

    Na cenę są doskonałe, nie widziałem, jak długo akumulator działa, ale z tego, co widziałem do tej pory jest wystarczająco dobre. Mam zamiar uzyskać oczywistość sposób pierwszy te nie są wysokiej jakości słuchawki, więc nie brzmią niesamowicie ( To nie jest złe, bo brzmią wystarczająco dobrze ) Na każdy dzień swobodnie słuchać muzyki te są świetne mają ładny bas, jak również. Szczerze mówiąc, jestem zaskoczony, że nie kosztują więcej, za cenę, to jest kradzież. Mam Sony dodatkowe słuchawki, które kosztowały mnie około 60 funtów i wolę używać tych słuchawek Lenovo, ponieważ myślę, że brzmią lepiej, Powodem jest to, że bas na słuchawkach Sony jest zbyt przytłaczający i zabiera z muzyki, podczas gdy z tych słuchawek Lenovo mogę cieszyć się zarówno basy i wzloty bez jednego z nich irytująco przeciążone. Ładnie też pasują do ucha Podsumowując, jeśli nie masz pieniędzy na zakup airpodów, pączków galaktyki lub innych wysokiej klasy słuchaczy, które kosztują 150 funtów+ lub jesteś tylko zwykłym słuchaczem muzyki lub chcesz dać komuś mały prezent to jest idealne dla Ciebie. Za tę cenę jestem pewien, że nie będziesz tego żałował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    It's a good product, sound also well and good, but they say on banggood description 20hrs play music & I listened nonstop music 5 to 6hrs battery back in normal volume that's not good, but in this prize I am satisfied.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Przyszło dobrze, testowałem je, ale.. Nie podoba mi się, że ma dziwny dźwięk, który rani ucho. Nie wiem, czy to z powodu konfiguracji, czy dlaczego jest uszkodzony. Będę je dalej testował.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Mała futerał, bardzo wygodne słuchawki douszne i jakość dźwięku, która zaskakuje, w rzeczywistości to doskonały produkt w oferowanej cenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Demorou mais de mês e a caixa chegou danificada mas ainda bem que foi só a embalagem e os fones chegaram perfeitos graças à Deus. Ainda não testei a duração da bateria pra ver se tem boa durabilidade nem se é resistente a água como afirma. De ponto positivo: Gruda bem dentro da orelha e não cai mesmo correndo por causa da borracha que vem nele e isso foi um ponto muito importante pois usarei para corridas e achei muito boa essa aderência. De ponto negativo me decepcionou ele não vir com a carga completa justamente para testar logo quando chega a durabilidade da bateria. Mas de forma geral gostei muito mais desse modelo curto do que aqueles mais longos. Esse modelo é perfeito e muito bonito mais bonito que o modelo antigo (comprido) realmente esse da de 10 a zero no modelo grande. Compraria outros com toda certeza. Adorei os fones e principalmente por não cair da orelha quando corro. Nota 10!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Os auriculares chegaram dentro do tempo previsto e em perfeitas condições. Em termos de qualidade/preço são os auriculares melhores que já experimentei. A qualidade de som é boa, tem bons graves, médios e agudos, numa música que tenha vários instrumentos e vocais dá para ouvir com clareza as vozes e os instrumentos. Como recebi agora os auriculares só experimentei em algumas músicas de vários géneros, mas para já estou muito satisfeito com a qualidade de som.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Przyszło w porządku. Wydaje się być w pełni funkcjonalny i dobrze zbudowany. Jakość dźwięku jest dobra, jednak zakres głośności jest trochę niski. /Połączenie jest stabilne. Nie testowałem jeszcze baterii, ale spadła o 10% w ciągu godziny, więc 5-6 godzin wydaje się być rozsądne. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z tego za podaną cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dostarczone, {y: i}, - Zaskakująco, mają zaskakująco wysokiej jakości dźwięk, mówię, że na kranie, odbywa się w mgnieniu oka, jakość przetwarzania, jest bardzo dobra Dziękuję, Michal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Wow, dostawa była super szybka, produkt dostarczony tak samo jak ja wybrałem w katalogu. Produkt wysokiej jakości, oryginalny. Banggood coraz częściej polecam moim znajomym. Super rekomenduję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP4
    DE
    16/06/2022

    /Przybyli szybko. Dobrze leżą w uchu do codziennego użytku. Nie polecam ich do sportu, ponieważ są one umieszczane tylko w uchu. Nie trzymają się mocno. Dźwięk jest w porządku. Dla muzyki na wynos i audiobooków wystarczy. Zamówiłem kolejną czarną parę od razu. Mój teść też chciał trochę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.59
    • US$28.99
    • US$15.99
    • US$16.49
    • US$35.99
    • US$11.99
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$32.99
    • US$230.99