Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Mały i kruchy, ale silny! Będziesz potrzebował baterii z zewnątrz i możesz iść... Bardzo przydatne, sprawdziłem izolację domu i okien...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Dakujem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Małe nie presi na poziomie temperatury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dobre urządzenie.... Ale musisz przylutować dwa kable i zainstalować akumulator litowy albo jak przeciąłem stary kabel ładowarki USB i uruchomić go z 5-woltowej baterii USB wstecznej... Uważaj, aby uzyskać poprawną biegunowość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Działa dobrze, mniejsze niż przewidywano, ale całkiem użyteczne. Pasuje do moich potrzeb. Myślałem, że może mieć baterię, ale musi być zasilany przez USB typu C. Zewnętrzna bateria działa dobrze w tym celu. Bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Cieszę się, że mogę to otrzymać, jestem trochę rozczarowany, że nie podano instrukcji. Mam też nadzieję, że znajdę sposób, by go zasilić. Mini wtyczka zasilająca jest większa niż micro USB. Mam nadzieję, że to może pomóc

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Działa dobrze, jednak niedużego zasięgu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Przybyłem w dobrym stanie, dobrze spakowana i zabezpieczona, bardzo dobra ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Niezły zestaw, nie używałem go na poważnie, ale wydaje się dobrze wykonany i powinien trwać długo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 720
    • Ft4 293
    • Ft19 844
    • Ft7 597
    • Ft15 644
    • Ft7 247
    • Ft9 157
    • Ft5 720
    • Ft6 104
    • Ft11 827
    • Ft9 920
    • Ft8 774
    • Ft6 484
    • Ft6 457
    • Ft4 194
    • Ft1 979
    • Ft9 018
    • Ft6 606