Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2022

    Great module! I flashed it with usb cable and with wifi to test it. There are a lot of youtube tutorials how to do it. I did 2 mods - first one I glued a small piece of xps on the back for pins to slide easier into transmitter (picture). Before that it took me sometimes 1-2 minutes to do that. Now it just slides in. I also have tbs tracer and change modules all the time. Second it had s thin very soft scratchable ˝screen protector˝on the back and I peeled it of and sticked a piece of stronger one used for smart phones over the screen. I fly Flywoo firefly 1s with it on 50mw and It seems impossible to loose signal unless I loose video before that. Joystick and screen work great - it`s a must have on Jumper t8sg v3 because Deviation doesn`t support lua script.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP5
    GB
    29/11/2021

    Buduj jakość ładnie nie narzekaj, ale po raz kolejny nie zawiera instrukcji,.. Ale w sumie, jeśli szukasz korzystania z ELRS powinieneś być przygotowany do wykonania trochę nogi pracy siebie, jak będąc na krawędzi tnącej jest droga jeszcze przejechana, S /o Devs wykonuje niesamowitą pracę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Kupiłem to, bo chciałem spróbować czegoś innego. Posiada już moduł Crsf do lotów na dalekie odległości, ale rx są drogie. Kupiłem ten system i X3 Rx za mniej niż Crossfire, Tracer, Ghost i Drangonlink. Obejrzyj film jest na aktualizuje fw i wiąże się z rx, ponieważ jest to trochę trudne! Nigdy wcześniej nie musiałem „Budować" fw, ale Konfigurator robi to wszystko za Ciebie. Ma możliwość aktualizacji przez wifi, ale na razie zostanę z kablem USB. BG musisz zrobić lepiej z informacjami o śledzeniu i szybszą wysyłką!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu. Z początku był zaskoczony, gdy pojawia się bez instrukcji i ekran nie był włączony. Bezproblemowa transakcja. Jeszcze raz dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Świetny zestaw. Wygląda fajnie i działa idealnie. Mam go uruchomiony na moim T12 Pro. Po aktualizacji skryptu LUA. Zajęło to około 15 dni. Ale poczta uk nie działa sprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Prawie miesiąc oczekiwania, nie ma problemu do tej pory, zaktualizowane do 2.1 TX RX bardzo łatwo. Nie mogę polecieć na Księżyc, ale to chyba dobrze. Złącze SMA przychodzą, jak widać, mogą być zmieniane na wszystkie nowe wersje, nie wiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP5
    GB
    25/08/2021

    Otrzymany wcześniej niż oczekiwano, dobrze, że ;) nie miał jeszcze okazji przetestować, czekając na moduł Tx, niektóre instrukcje nie mogą się pomylić... poza tym nie mogę się doczekać, żeby przetestować ten system.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    received the item. haven't tested it it to connect to an rx. module has rp sma connection which is a good one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Czas dostawy, brawo!To mówi, że zdjęcia witryny nie odpowiadają temu, co zostało dostarczone do mnie... czy są 3 RX z antenami?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Dobrze, jest niewiarygodnie mały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$91.99
    • US$42.99
    • US$19.59
    • US$17.24
    • US$279.99
    • US$107.33
    • US$16.79
    • US$219.99
    • US$13.76