Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(131)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/05/2021

    Ten rodzaj światła jest niesamowity z produktami Nitecore. Do 700 lumenów w porównaniu do 1000 lumenów TUP, ten rozmiar i lekkość sprawia, że jest wygodny w użyciu bez świadomości wagi. Miło jest używać go szybciej niż smartfona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    superb light, very bright , battery indicator is Nice touch. throw good, spread superb ways nothing on your keychain for 500+ lumens nearby at every moment!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    ürünü ilk aldığımda 2 led yanıyordu 1 hafta sonra ve şuan sadece 1 led yanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz . bu arızayı nasıl giderebilirim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Bardzo jasny jak na swój rozmiar i wystarczająco długo do sporadycznego użytku. Jakość budowy jest doskonała. Nie pokonasz tego światła za cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Super latarka 👍 duża moc przy małych rozmiarach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo piękna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Niesamowite światło, małe, ale takie jasne. Polecany do użytku osobistego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    unbelievable size, quality and performance. Really happy with the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Lekka i mocna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Najlepszy i najbardziej trwały latarka, Nitecore jest gwarancja i jakość, jest to uaktualnienie do mojego Nitecore TIP 2017, który nadal mam i używać bez żadnych problemów. Ten model jest jaśniejszy i potężniejszy od poprzedniej wersji, zbudowany na trwałe, jest bardzo przydatny i praktyczny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$24.95
    • US$29.99
    • US$13.99
    • US$17.99
    • US$65.05
    • US$33.50
    • US$25.40
    • US$24.95
    • US$37.95