Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(188)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(188)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Fantastyczny, gruby, solidny i profesjonalny futerał dla Poco X3 Pro. Osłona przesuwna nad grupą kamer jest dość sztywna i nie odpuszcza przez przypadek. Solidne guziki i gładkie wycięcia idealne dla modelu. Jeśli nie podoba ci się logo POCO z tyłu telefonu, to sprawia, że wygląda bardzo „dorośnij" i w porównaniu z Otterbox, który mam dla iPhone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    prodotto di buona fattura, rigido e piacevole al tatto, angoli arrotondati e rinforzati nella parte superiore, mentre negli angoli inferiori ci sono due disgiunzioni. Prodotto ancora da provare, se le misure coincidono Ve lo sapró diré quando arriverà il cellulare.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Very good cover to cover the phone camera in a smart way. Price £12.53 something eBay £9.99 including postage. eBay cheaper. https://www.ebay.co.uk/itm/154397795697

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    PERFETTO E BELLO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    E żądany produkt, wygląda tak samo jak na zdjęciu i ma wymienione cechy. Ja również przybywam wcześniej, produkt dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Nienaganne opakowanie i produkt wydaje się być doskonały. Nie znalazłem żadnych podobnych produktów w sklepach w moim mieście Pozytywny punkt : dodatkowa ochrona przed kamerami. Punkt negatywny : Cena w stosunku do innych stron internetowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Bardzo wysoka jakość, pasuje. Dziękuję, sir!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    To trwało chwilę, ale stało się zadowolony teraz i kupuje tylko telefon komórkowy 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jó kis tok, jól illeszkedik a telefonra, amit szokni kellet, hogy a gyári szilikon után keményebb anyagból van, így másabb a fogása, illetve, hogy ha fényképezni akarsz, vagy csak világítani, ne lepődj meg ha fekete kép fogad, vagy nem világít a vaku, csak húzd le a kameravédőt :D

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Świetny okładka, dobra cena, i chroni sporo jednak, gdyby był grubszy i miał trochę więcej ochrony w narożnikach, byłoby lepiej

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.41
    • US$15.25
    • US$12.88
    • US$14.07
    • US$14.08
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$16.30
    • US$14.94
    • US$13.08
    • US$14.94
    • US$14.72
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$10.53
    • US$12.65
    • US$29.99
    • US$42.54