Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    Rozsądna cena, jest druga, gdy kupuję, pierwsze potrzebne czyszczenie jest przeróbka spawania dla 1 z kanałów, aby wrócić do pracy, mam nadzieję, że ten wymaga tylko czyszczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Hello all. The package came on time and in good condition despite the poor packaging. Three nuts were missing, I don't use it anyway. In the attached picture You can see the layout. The preamp is on the 12-0-12v side of the transformer. Sound is very good, clear and nice. The tone knobs are efective. Sound never becomes muddy even If you cut highs and mids. It remains transparent. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Produkt dotarł dziś dobrze zapakowany, ale jeszcze go nie przetestowaliśmy i wygląda jak świetny preamperator. Zamierzam to przetestować tak szybko, jak to możliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Znakomity produkt, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Doskonały pre-wzmacniacz dobrej jakości testowałem już na audio i jestem zadowolony, ma już wszystko, a nawet zasilacz ustabilizowany z IC. Przybył bardzo szybko i w idealnym stanie. Już dobrze zmontowane i z doskonałymi komponentami i dobrymi spawami. Polecam ten artykuł i dać 10 notek. Zamówię więcej. Spójrz na zdjęcia! Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Wielkie zakupy, zamówienie złożone i dostarczone 15 dni później na poczcie, gratulacje dla zespołu BG za dobrą pracę. Dotarł w prostym opakowaniu z ochranianiem niektórych różnych przedmiotów, i w idealnym stanie. Po otwarciu i fotografii, to dotknęło mnie wiele małych rzeczy w jednym zakupie i nie miałem zbyt wiele czasu wolnego, jednak zrobiłem kilka testów i obserwacji. Produkt, którego brakowało w moim projekcie BPA z 4 LM3886 na kanał, moduły z LM3886 mam, brakowało tylko preamplatora. Niestety jeden kanał nie ma dźwięku, drugi działa bardzo dobrze, zrobiłem badanie wizualne torów i punktów spawania, a także części z 30x lupy i dobre bezpośrednie oświetlenie i backlight. Płyta montażowa i luźne pokrętła, nakrętki i podkładki były dobrze zapakowane, więc zbadałem elementy, zdjąłem też NE5532 i przeniosłem je, i problem nadal trwa. Gdy będę miał więcej wolnego czasu, użyję multimetru i znalazcy znaków, aby dowiedzieć się, gdzie jest problem. Wielkie przejęcia, wniosek złożony i dostarczony 15 dni później na poczcie, pozdrowienia dla zespołu BG za dobrą pracę. Dotarł w prostym opakowaniu z wyściełanym ochranianiem niektórych różnych przedmiotów, i w idealnym stanie. Po otwarciu i fotografowaniu, zajęło mi to dużo małych rzeczy w zakupie i nie miałem zbyt wiele czasu wolnego, jednak zrobiłem kilka testów i obserwacji. Produkt, którego brakowało w moim projekcie BPA z 4 LM3886 na kanał, moduły z LM3886, które mam, brakowało tylko preamplikatora. Niestety jeden kanał nie ma dźwięku, drugi działa bardzo dobrze, zrobiłem wizualne badania szlaków i punktów spawania, a także części z 30x Lupa i dobre bezpośrednie oświetlenie i retro. Był dobrze zapakowany deskę i luźne pokrętła, nakrętki i podkładki, więc zbadałem elementy, zdjąłem też NE5532 i zamieniłem się miejscami, i problem nadal trwa. Kiedy będę miał więcej czasu, użyję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2019

    This is an awesome product for the price. There is room for improvement. Ex: the writings are in Chinese and one has to go the hard way to figure out individual potentiometers. The aux input is on the right side and id prefer it being a standard 3 pin connector. Else, while fabricating the case, IL have to position this preamp in the right side corner. And even then the input will be on the right side of the box and not behind. Woks on 12-0-12v ac. Rectifier is built in.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JALEXSD
    MX
    24/03/2021

    Doskonale, działa bez hałasu, doskonałej jakości, używam go ze wzmacniaczem kupionym tutaj i oba działają pięknie, dziękuję. Opakowania mogą być ulepszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Produkt pojawił się w idealnym stanie, ale nie byłem zadowolony z mocy wyjściowej, która może być trochę wyższa, więc mogłem podniecić mniej czułe wejścia audio, jak wejście wzmacniacza Datrela.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Nice i recommend it to everyone NE5532 C2-001 AC 12-24V Power 4 Channel Adjustment Amplifier Tuning Board Preamplifier

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.03
    • US$17.31
    • US$21.93
    • US$11.54
    • US$49.44
    • US$38.77
    • US$4.99
    • US$3.99
    • US$12.13
    • US$8.04
    • US$42.72
    • US$6.99
    • US$14.94
    • US$18.47
    • US$16.99
    • US$36.99
    • US$23.99
    • US$15.00