Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1993)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1993)
    • 5 Star(1919)
    • 4 Star(68)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    To drugi, który kupiłem kowalowi. Byłem szczęśliwy od pierwszej pracy amatorskiej! Warto, zwłaszcza w ofercie. Zmieniam jej kabel i trójpolaryzuję, jak ktoś z ulicy powiedział!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Doskonały artykuł, bardzo szybka wysyłka, odpowiada opisowi produktu. Radzę wymienić kabel zasilający na inny z trzema kablami i uziemioną wtyczką. Zapakowane w kartonowe pudełko.. Nie przynosi kabli, które kupiłem w tym sklepie, więc unikałem kupowania ich po wyższej cenie w moim kraju, Proszę o terminale i kaptury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Maszyna wykonuje swoją pracę, ale działa bardzo dobrze. Nie podoba mi się tylko system zakotwiczania kabli do maszyny, gdy łatwo się rozluźniają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Dostałem pięć dni, ale przewód zasilający jest krótki, nie ma wtyczki, nie ma kabla, kupiłem wtyczkę i zainstalowałem przewód gruntowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    This is third device from this model. Previous devices works well. At 150A position I welded 5 pcs 3 2mm electrode without pause. Original cable don not include Ground wire and plug. I must to replace cable and prepare ground point inside.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Spawacz został wgnieciony, a żółta farba popękana z przodu, ale nie obchodzi mnie to, że to coś spawa jak mój spawacz za $600 i jest takie małe. Jest to z dwóch kabli, chciałbym zobaczyć drut naziemny w cenie, ale znowu nic wielkiego. Zamierzam kupić kolejny i zobaczyć jak działają, gdy są podłączone równolegle. Powinno być ciekawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    direi che è un ottimo prodotto, arrivata in 3 giorni, con qualche botta di trasporto purtroppo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Witam produkt jest bardzo dobry i jak myślałem to dobrze muszę spróbować i skomentować, że był

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    som spokojný je ozaj veľmi malička a zvara dobre . na zváranie veci pri dome vrelo odporúčam 👍😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Otrzymany w bardzo dobrym stanie. Wprowadziłem zmianę, o której mowa w poprzednim przeglądzie. Powiększenie busbaru i powiększenie przewodu zasilającego 12/3 z gruntem na wieszaku. Działa idealnie. Soda 1/16 i 3/32 jest wspaniała. Zainstaluj Breaker 240vac 20A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 210
    • Ft22 718
    • Ft15 079
    • Ft5 675
    • Ft3 275
    • Ft5 275
    • Ft13 039
    • Ft65 571
    • Ft12 128
    • Ft5 298
    • Ft7 538
    • Ft21 636
    • Ft14 226
    • Ft3 784
    • Ft13 767
    • Ft4 246
    • Ft52 456
    • Ft95 079