Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(391)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(391)
    • 5 Star(357)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Bardzo dobrze. Przeszło moje oczekiwania. Użyję go z kamerą w kościele, ale włączyłem Xboxa 360 i działał cicho. Rozpoznany przy podłączeniu do komputera. Można używać w OBS, działa idealnie. Zostawiłem odcisk na wypadek, gdybyś chciał posłuchać dźwięku do przetestowania

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Działa dobrze, ale trochę trudno się dogadać z Linuxem. Posiada zauważalną utajnienie (co najmniej 200 ms), więc nie do wychwytywania w czasie rzeczywistym. Na podstawie chipu Macro Silicon MS2109, bez termometru (robi się gorąco). Twierdzi, że to USB3, ale złącze, choć niebieskie, nie ma pasów szybkiego ruchu, ani nie sygnalizuje zgodności USB3, ponieważ MS2109 jest chipem USB2; Co wystarczy, jeśli użyjesz MJPEG @ 1080p30. Podobno obsługuje dekodowanie treści HDCP.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Niesamowite, że daję ci 5 za mój Apple TV 😻 ZGODNIE Z MAC OS X MAC MINI 2012 To takie smutne, że nie można załączyć filmów, żeby pokazać, jak 😿😭 działa. YouTube RekinNTGonzalez

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Całkiem szybka dostawa w lokalnej poczcie Office'a. Wygląda dobrze, wszystko zgodnie z opisem. Mój Windows 7 rozpoznał urządzenie automatycznie, więc nie ma problemu z sterownikami. Nie mam odpowiedniego kabla HMDI w tej chwili, aby testować go z aparatem, ale wygląda dobrze jak na razie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobra jakość, pewne opóźnienie, jak można się spodziewać, działa dobrze z podziałką, chociaż tworzy niektóre artefakty, możliwe, że z rozdrabniacza 1080/30 720/60 Chwytuje dźwięk jako wejście dźwięku, musi być umieszczony jako „słuchaj urządzenia" w oknach, aby działał Doskonały produkt za swoją cenę, niesamowite dla streamerów/youtuberów, które chcą rozpocząć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Na kserete aksizei sigoura aplos prepei na po oti ftanei 1080p30hz h 720p60hz kai oxi 1080p60hz pou leei stin perigrafi tis, einai plug and play dhladh se opoio programma kai na tin baleis tin anagnorizei apefthias san usb video, an tin xrisimopoiieis gia pollh ora auth zestenete. Episeis exei ligo delay me apotelesma na min mporeis na paikseis kapoio online game pou exoun simasia ta klasmata tou deuteroleptou alla auto to problima lunete me to na agorasete ena hdmi splitter pou mporeite na breite kai me 3 euro kai gia auto pisteuo oti einai h kalhteri lush gia kapoion pou den thelei na dosei peripou 150 euro gia mia elgato capture card paradigma kai einai idaniki gia video sto YouTube h gia streams me elaxista xrimata. (btw einai h proti fora pou paraggelno kati apo Kina kai hrthe se 9 meres!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Doskonała karta nabycia HDMI, idealna do nabycia ze źródeł zewnętrznych po wyjątkowej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Received the product but the delivery was poor. The delivery driver from Buffalo Logistics didn't make the effort to ring our doorbell or knock on the door. This was frustrating as buffalo then transferred the product over to Fastway. They were able to get the product into our hands. I am grateful that Buffalo was able to get the product to South Africa, but their feedback was lacking, I got one answer from WhatsApp but no response from five subsequent messages. I was only notified three days later that the courier service had been changed. A simple response on WhatsApp indicating that my "message was received and alternate arrangements will be made" would have been appreciated. I have yet to fully test the device and give a review on its operation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wszystko jest perfekcyjne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Świetny produkt w tej cenie. Wydaje się trochę słaby, ale działa świetnie podłączony i od razu zaczął nadawać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 600
    • Ft5 500
    • Ft3 928
    • Ft3 780
    • Ft3 024
    • Ft4 124
    • Ft3 024
    • Ft31 264
    • Ft4 914
    • Ft9 169