Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(329)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(329)
    • 5 Star(307)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2021

    Szybka wysyłka z magazynu UE na Litwę. Przyszedł zgodnie z opisem. Jestem całkiem zadowolony. Nie zmierzyłem jeszcze prawdziwego prądu. Zalety: lekka; kompaktowy; Łatwy w użyciu. Wady: posiadacz MMA nie jest włączony; Urządzenie to obsługuje TYLKO przewód rdzeniowy, szpulę nie większą niż 1 kg i nie ma wsadu gazu; Wygląda na to, że tryb MMA nie ma technologii łuku siłowego i antykleku.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Doskonałe opakowanie i szybka wysyłka, a produkt jest bardzo doskonały, a jego jakość jest wysoka i działa dokładnie Polecaj produkt i sprzedawcę 👍 Wszystkie podziękowania i uznanie dla Banggood za doskonałość i jakość sprzedaży

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Produkt dostarczony w ciągu 11 dni. Nie ma żadnych uszkodzeń ładunku. Właśnie podłączyłem produkt i to działa. Nie miałem okazji sprawdzić. Ale system automatycznie zaaprobował go, zanim zatwierdziłem zakup. Nie wiem, czy mogę wydać wniosek o ekstradycję.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Nie zapłaciłem podatku na odbiór maszyny spawalniczej, a szczypce podwozia mają skręt zamówiłem drugiego otrzymałem go 16-tego nie ma problemu z pracą

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Wszystko jest w porządku, kompletny zestaw zgodnie z opisem. Podczas spawania drutem jest rozprysk. Wszystko jest tak, jak opisano w Internecie na temat spawania z drutem spawalniczym. Ale to spawa, a to jest wyjście w niektórych sytuacjach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Produkt przyszedł w całości, ale jedna z stóp była zgięta na końcu kabla elektrycznego. Pomacałem go i udało mi się go podłączyć. Nie założyłem podsłuchu, ale drybling zadziałał. Mam nadzieję, że nie mam żadnych problemów ze spawaniem. Przy okazji, na czubku jest napisane 08. Chyba nie mogę go użyć poza 0,8 mm. 0.9 Chciałem go kupić, bo drut jest tańszy. Nie zaryzykuję w tej sytuacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Tak, w końcu dostałem produkt, kiedy go pierwszy raz dostałem, powiedział mi, że nie jest w magazynie, więc miałem opóźnienie i reputację, ale obsługa klienta starała się pomóc. Zamówiłem to 16-go 10-go. Dostarczyli mi to 11-go miesiąca, nie ma pęknięć w ładunku, maszyna jest w porządku, nie miałem jeszcze okazji jej wypróbować, ale filmy na YouTube są dostępne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Cena produktu Wydajność produktu. To jest ładna maszyna. Otrzymałem go w 13 dni. Nie uszkodziliśmy ładunku. Każdy, kto chce go kupić, nie wahaj się, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Szybka dostawa..dziękuję za dobre próby na teraz 05511830641 jeśli ktoś ma jakieś pytania może zapytać cosap..!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    πολύ καλή ηλεκτροκόλληση για τα λεφτά τίς.. το Banggood είναι πολύ καλός προμηθευτής.πολυ γρήγορη αποστολή.. όλα τέλεια..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$99.99
    • US$11.54
    • US$15.95
    • US$29.99
    • US$129.99
    • US$15.99
    • US$16.33
    • US$13.86
    • US$133.33