Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2021

    Dopiero co przyjechaliśmy i nie zrobiliśmy jeszcze jazdy testowej, ale mamy mały silnik, ale konstrukcja jest bardzo ostrożna i wygląda na dzieło sztuki. Istnieją również dźwignie do przodu, stopu i tyłu. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Cudowny mały silnik fantastyczny wartość dla pieniędzy, a także bardzo szybka dostawa Dziękuję Banggood....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Tres bonne sprzedawca komunikacyjny. Super, dobre dzięki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Kupiłem dwa silniki. Przybył dzisiaj i jestem pod wrażeniem tam budować jakość i budować. Nie mogę się doczekać, aby je połączyć i uruchomić. Dziękuję bardzo, to było wspaniałe doświadczenie kupując przez Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Właśnie otrzymałem ten silnik i nawet nie próbując go uruchomić jestem pod wrażeniem poza językiem angielskim. To jest wspaniałe, rurkowe i świetne. To znaczy dobrze!!!! Mogliby zastąpić silnik odrzutowy w naszym F-22, a to by było szybsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Dobrze zaprojektowany silnik. Fajerwerki są świetne. Łożysko główne z brązu byłoby mile widziane jako uzupełnienie specyfikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    To dobra cena, by teraz zapłacić, przyjacielu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    lepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Rewelacyjna wartość dla pieniędzy nie może być bardziej zadowolony Roger Selway

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 119
    • Ft19 037
    • Ft4 184
    • Ft6 090
    • Ft6 469
    • Ft6 591
    • Ft5 707
    • Ft6 261
    • Ft85 719
    • Ft35 934
    • Ft3 805
    • Ft2 305
    • Ft14 085
    • Ft15 229
    • Ft17 131
    • Ft49 881
    • Ft79 583
    • Ft3 043