Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(314)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(314)
    • 5 Star(275)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Świetne klawisze są niesamowite i wyglądają tak dobrze, jak się czują. Problemem jest to, że siedzą trochę wysoko na moich czerwieńch, więc mogę zobaczyć moje pchnięcia nieco bardziej niż lubię, ale są świetne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Keep in mind those wondering on getting this keycap set. It's so cheap on Ali/Banggood for a reason. The Keycaps shine-through like hell I haven't got around to foam every key or to tape it up so currently have to run without LED's But over-all for a cheap build or upgrade it looks great (For those who like monochrome) Mechzone PBT Single Shot Keycap set on RK61 Added in the photos

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Przyszedł o 2 tygodnie dłużej niż się spodziewaliśmy, ale jego niesamowita, dobra jakość, układ US, zmieszałem klawisze z oryginalnymi na mojej klawiaturze 10/10. Chciałbym, żeby to był nordic układ th

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Jeśli chodzi o produkt, który obecnie używam jest bardzo dobrej jakości i bardzo gruby, druk jest piękny i należy pamiętać, że nie ma przejrzystości w literach, co dla mnie nie stanowi problemu, ponieważ wygląda równie pięknie. Co do wysyłki, biorę trzy dni tutaj w Hiszpanii, dokładnie jest barceona, bardzo dobra prezentacja i opakowanie, jest w dwóch oddzielnych tacach, jedna na klawiatury 60% i jedna na dodatkowe klawisze, w moim przypadku, użyłem ich do klawiatury gk64, W którym są spektakularne, mam nadzieję, że ci to służyło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zajęło 9 dni, aby dotrzeć, motyw malowania atramentu jest naprawdę ładny, jednak czują się naprawdę tanie i mają dużo połysku podczas używania rgb szczególnie z paska kosmicznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Klawisze mają wiele szczegółów i są po prostu naprawdę dobre w ogóle. Żegluga trwała tylko 4 dni, co jest niesamowite. Polecam. Jest wyposażony w breloczek i proste opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Keycaps było niesamowite i ma bardzo ładne estetyki. Zawiera również spinacz, który jest ładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    są bardzo dobrej jakości w tym przypadku kupiłem go do klawiatury blitzwolf KB01 i niestety R Shift nie pasuje do jednego z pakietu jest 1,75u i jeden z blitzwolf jest trochę mniejszy jak 1,50, Wszystkie pozostałe klawisze pasują idealnie do klawiatury i wyglądają spektakularnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Shines through quite a lot, but that is normal for light pbs keycaps. Foil tape can be added on the inside of the cap to improve this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Świetne klawisze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 721
    • Ft17 809
    • Ft16 520
    • Ft21 807
    • Ft4 623
    • Ft14 868
    • Ft15 264
    • Ft11 232
    • Ft3 962
    • Ft19 824
    • Ft5 284
    • Ft19 824
    • Ft10 902
    • Ft17 511
    • Ft24 120
    • Ft15 528
    • Ft18 503
    • Ft4 954