Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • ...
    NL
    08/01/2018

    packaging was lousy again, mounts all have dented corners, see pictures. Value for money though. I made a 3d model: https://grabcad.com/library/machifit-nema-23-stepper-motor-aluminum-mount-2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2019

    I bought 3ea all had small dents on them on arrival, it could been while shipping. I have a milling machine so i cant do this parts myself if i want to, but for this price i just ordered instead, and i am happy i did!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2018

    Precyzyjnie wykonany, bardzo przydatny. Umożliwia dostęp do sprzęgła bez demontażu elementów. Niestety, otwór pozycjonujący, ma większą średnicę niż kryzy moich silników. Będzie trzeba dorobić pierścienie centrujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2018

    These are very well machined items, no scratches and fits perfectly. Would recommend these to everyone that is looking for nema 23 motor mounts.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2019

    Good quality and solid. Received in 15 days. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2018

    a block af alu .. exactly as expected. not a high end finish, but it will serve its purpose.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    looks very good and good package

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Szybka dostawa, dobrze zapakowana i dobrej jakości mocowania silnikowe! Polecam tego sprzedającego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Very quick delivery and they're looking good - thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 141
    • Ft6 523
    • Ft4 219
    • Ft3 837
    • Ft3 069
    • Ft16 507
    • Ft6 513
    • Ft3 451
    • Ft1 915
    • Ft4 605
    • Ft21 939
    • Ft3 654
    • Ft19 945
    • Ft9 971
    • Ft13 295
    • Ft2 301
    • Ft3 069
    • Ft14 625