Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1036)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1036)
    • 5 Star(982)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    Przyjechał w ciągu tygodnia, przymierzył tokarkę idealnie, jedyną wadą jest śruba, która musi być zmieniona, w moim przypadku wystarczy cm dłużej, Niestety muszę zmienić grubość z 10mm na 15mm, ponieważ jestem na maksymalnym skoku i powinienem zagęścić narzędzia, Może powinienem dostać większy model

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Kupowany jako uaktualnienie słupka WM-250V ten rozmiar słupka jest na niewielkim rozmiarze, ale po zamontowaniu jest znacznie ulepszona. Wymieniłem górny zamek na dźwignię wspomagającą konfigurację narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    great quality as usual from bang good they have helped me setup.my machine workshop on a budget and it is always great quality items precision aswell I highly recommend them to everyone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Jest w porządku, choć nie byłem w stanie znaleźć odpowiedniego narzędzia tnącego, więc musiałem przedłużyć rowek, dzięki czemu mogę w nim zamontować narzędzia 12mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Naprawdę świetna jakość, dobra stal, a nie stop! Solidny i naprawdę zadowolony z nich!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Wszystko dobrze miało trochę problemów, gdy rozpakowałem narzędzie postu, gibs wypadły na podłogę, ale po godzinie wszystko będzie dobrze testować pracę jutro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    This tool post is amazing I had a fall down the slide piece a little bit but other than that it’s strong and sturdy. Unfortunately I don’t have a tool holder for it yeah apparently it got lost in the

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Excellent quality. A bit little as seen on photo. I am glad to work with it.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Product looks as good as the others I have purchased, seeing as it's Christmas not going to have a chance to test, but it certainly looks as good...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.55
    • US$8.07
    • US$33.48
    • US$42.72
    • US$9.23
    • US$99.82
    • US$54.27
    • US$42.72
    • US$370.99
    • US$75.17
    • US$17.31
    • US$128.19
    • US$119.99
    • US$206.99
    • US$54.27
    • US$225.39
    • US$88.57
    • US$45.03