Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2019

    Recebido bem embalado. A lâmina parece ser de ótima qualidade. Pequenos ajustes e afiação da lâmina são necessários para trabalhar satisfatoriamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2019

    Güzel ahsap ürün hobi amaclı ihtiyacı görür diye dusunmekteyim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2019

    Handy little tool, but looks better on the photo than in reality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2017

    Great for your woodworking projects, I bought the small size so I can work with fast and small projects.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Ótima plaina... Inserto de latão faz toda a diferença

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Bem feitas e com otimo material... Vale muito a pena!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Wyostrzony i dobrze wykonany. Dobrym narzędziem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Planista wygląda naprawdę szykownie. Przetwarzam dla prei ok. Ale wyszlifowałem ją trochę lepiej i naoliwiłem. Ostrze nie było tak wielkie, ale nie było problemu po naostrzeniu. Ok jak na bardzo delikatne lasy. Zamówił bardzo mały. Ale użyj go mało. Ale wygląda również bardzo dekoracyjnie i całkiem ładnie na półce 😆

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    Bien reçu, mais sans le chiffon, l'huile et les gants. Pas bien grave, mais un peu étonnant... Pourquoi promettre un pack sur le site, alors qu'il arrive incomplet ? Dommage !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2018

    It was necessary to make adjustments, the blade was not sharp enough and the blade lock loosens easily. Enough for hobby work, but those adjustments were needed.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 675
    • Ft10 220
    • Ft3 275
    • Ft3 603
    • Ft3 784
    • Ft3 403
    • Ft3 266
    • Ft12 115
    • Ft6 056
    • Ft3 403
    • Ft10 220
    • Ft4 466
    • Ft3 725
    • Ft2 646
    • Ft3 410