Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(605)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(605)
    • 5 Star(567)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Ograniczone narzędzie do stosowania jako oscyloskop. Bardzo wąski próg (1Mhz). Nic nie różni się od innych jako multimetr, żadnych kluczy lub specjalnych funkcji jako multimetr więc nie warto do mnie zamiast multimetrów mam już więc żadnego znaczącego dodatku. Zwrócę to Banggoodowi, jeśli wszystko pójdzie dobrze. Został wysłany szybko, a sprzedawca jest dobry, nie narzeka.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Mam urządzenie. Dotarł tam szybko, bezpiecznie i bezpiecznie. Urządzenie działa, ale nie mierzy mF. Napięcie dokładnie. Ogólnie, wszystkie rodzaje pomiarów pracują z wyjątkiem mF. Dzięki sprzedawcy...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dobry produkt, jednak obudowa jest zbyt słaba podczas odbierania zniekształceń, na szczęście produkt nie łamie ekranu. Czas dostawy z zagranicy do Wietnamu jest szybki, ale czas od HCMC do Can Tho jest powolny, a czasami lokalizacja paczki nie jest możliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo intuicyjny w zarządzaniu różnymi opcjami, podręcznik (w języku angielskim przetłumaczone przeze mnie na włoski) czytelny i gładki z bardzo wyraźnymi rysunkami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Przybyło w tygodniu to działa i jestem zadowolony z q / p stosunku, sprawdzić w głębi, czy deklarowany odpowiada real.Manual w języku angielskim i brak baterii, myślę, że to również działa z proces ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Ładny multimetr z oscypkiem. Działa świetnie, bez problemów. Kable są miękkie, dobrej jakości. Z powodu wyświetlacza szybko wyczerpują baterie. Trzeba umieścić tam ładowane... Może zamontuję w gniazdku dla łatwego ładowania. Dobrze byłoby mieć przycisk Włącz/Wyłącz, ale bez tego mogę żyć. Dostawa była szybka, pudełko było zapakowane w folię. Wszystko bez uszkodzeń. To był dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Niestety multimetr został dostarczony wadliwie, funkcja pomiaru „mF" jest wadliwa. Obsługa Banggood nie jest w stanie wymienić urządzenia, ponieważ nie mam konta YouTube, aby wysłać film z niedziałającą funkcją do wsparcia Banggood. Banggood zawsze mnie inspirował, ale teraz znów będę rozglądał się na eBayu. Wsparcie od dealerów eBay jest dużo lepsze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Bardzo dobry instrument, wysoka precyzja, dobrze działający oscyloskop, wiele opcji i wiele pomiarów. Stosunek jakości do ceny doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Otrzymał na czas, dwa tygodnie później. Mam i jestem zadowolony, to wymaga tego, czego potrzebuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • kukinko
    SK
    13/02/2021

    Mały i dobry multimetr. Próbowałem w pracy i porównałem z większym narzędziem... To narzędzie jest dobre do podstawowych pomiarów.. Do domu.. Albo do szybkiego sprawdzenia.. Dla lepszego rezultatu potrzebujesz lepszego narzędzia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$24.99
    • US$22.99
    • US$26.99
    • US$101.99
    • US$119.99
    • US$109.99
    • US$11.99