Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2049)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(2049)
    • 5 Gwiazda(1911)
    • 4 Gwiazda(119)
    • 3 Gwiazda(13)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Będę go używać do lutowania i robienia zegarków i jest bardzo dobry do tego celu. Cena jest również bardzo dobra. Bardzo łatwo jest uzyskać jasny obraz. Stojak jest w aluminium i bardzo dobrej jakości. Samo urządzenie wydaje się dość plastikowe. Koniec sprawy nie jest zbyt dobry. Ma guzy, doły i zadrapania i nie jest bardzo dokładnie wykonany. Na przykład, dość trudno jest dopasować złącze USB do jednostki, ponieważ jest bardzo ciasno dopasowane.. Ekran był jednak w dobrym stanie i daje dobry obraz. Zdjęcia wykonane urządzeniem są dobre. Jednak nie oczekuj zbyt wiele. Wątpię, by rozdzielczość 12MP była rozdzielczością optyczną. Prawdopodobnie jest interpolowany. Załączone zdjęcia wykonane są z rozdzielczością 2MP. Jakość wideo też jest w porządku. Bateria za pierwszym razem zajęła 3 godziny. Nie testowałem, jak długo to trwa. Ogólnie jest to bardzo dobry produkt w tej cenie. Bardzo polecam!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Przybył bardzo szybko - w 8 dni kalendarzowych. Zmierzyłem powiększenie i jest to ~75x optyczny, ~1,5x cyfrowy, i całkowicie można uzyskać ~115x. Jest przedstawiany jako 1200x powiększenie, ale to jest totalne kłamstwo. Nienawidzę kłamstw, więc nie mogę dać 5 gwiazdek, tylko 4. Co jest złe i powinno być naprawione: gniazdo ładowania jest blisko korpusu mikroskopu i pasuje wystarczająco mocno, prawdopodobnie kiedyś się zepsuje, tryb foto resetuje do trybu filmowego po wyłączeniu mikroskopu, domyślny powinien być tryb foto. Właściwie istniejące powiększenie jest naprawdę wystarczające dla lutowania, a jakość jest wystarczająco dobra i zadowalająca dla tej ceny. Zdjęcia: 1. Zmierzona długość ekranu 150 mm 2. Zdjęcie wykonane mikroskopem (wszystkie pozostałe zdjęcia wykonane aparatem smartfonowym) 3. Maksymalna wysokość od obiektu, minimalne powiększenie cyfrowe (1X), widoczne 27 mm, więc powiększenie min wynosi ~5.5x 4. Maksymalna wysokość od obiektu, maksymalne powiększenie cyfrowe (4X), widoczne 16 mm, więc można obliczyć, że jest powiększony tylko ~1,5x z poprzedniego zdjęcia 5. Min wysokość od obiektu, min. powiększenie cyfrowe (1X), widoczne 2 mm, więc patrząc na zdjęcie 1 można obliczyć, że powiększenie optyczne wynosi ~75x 6. Min wysokości od obiektu, maksymalne powiększenie cyfrowe (4X), widoczne ~1,3 mm, więc całkowite powiększenie wynosi ~115x

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Jest to doskonały Buy, najwyższej jakości, szczególnie do wykonywania bardzo dobrej pracy na płytach obwodowych, pięknej biżuterii, drzazgi w palcach, insektach, a nawet patrzenia na zawiłe wzory na monetach, znaczkach i walucie. Posiada mikrousb do ładowania, a także może, przy niewielkim podrasowaniu oprogramowania, pokazywać wyświetlacz na laptopie lub komputerze, uruchamiać Windows, MacOs lub Linux. Ma ledowy pierścień oświetlenia, który może być dobrze nastrojony, tak jak powiększenie. I nie zmyje koloru rzeczy, które oglądacie. Dodatkowo posiada slot na kartę pamięci, który może korzystać z slotu na karty microSD, który może używać do 128Gb karty pamięci. (które zdecydowanie polecam, za najlepsze wykorzystanie tego mikroskopu). Siódemka w środku. Wyświetlenie i możliwość kątowania widoku nadaje się przy oglądaniu większych elementów lub okazów. Jeśli jest jakaś zła strona tego cudownego elementu, to fakt, że dołączony kabel microUSB jest trochę krótki, osiąga zaledwie 1m 3,3' stóp. To miało być 2m 6 metrowy kabel. Byłoby idealnie. Ta wada, można szczęśliwie ominąć, za pomocą standardowego kabla do ładowania telefonu microUSB 2m. 😊😁😎 Wtyczka 120/240v, z którą jest, wygląda na, myślę, że kraje azjatyckie, które używają zaokrąglonych wtyczek, ale jest z adapterem, który pasuje do standardu nas 2 ostrza 11/120v. Ogólnie rzecz biorąc, jest to świetny mikroskop na początek, chyba że wymagasz znacznie większego powiększenia, porównywalnego z wyższej półki, mikroskopów. Ale za jego cenę. To nie może być pokonane!! 😎👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    Excelente, muito bom, recomendo, produto de altíssima qualidade

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Niezły produkt, duże tempo wzrostu. Podoba mi się jakość obrazu. Ekran jest duży. Dolny stół mógł być lepszy. Jakość plastiku jest trochę przeciętna. Powiększenie jest stabilne. To nie wchodzi w grę, jeśli chcesz obniżyć stopień powiększenia. Do 4x cyfrowy zoom dostępny. Włącza się automatycznie, gdy go podłączam i zdejmuję z ładowarki. To chyba problem z oprogramowaniem. Port ładowania jest zbyt głęboki, aby używać cienkiego kabla mikrousb. Opcja automatycznego wyłączania i dostępny język turecki. Polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Przerosło moje oczekiwania, dużo lepiej niż się spodziewałem. Daje świetny obraz z bliska, świetny do małego lutowania lub odnalezienia tej drzazgi, której nie widać. Mógłbym nawet powiedzieć, że to mnie rozwaliło, kiedy mogłem zobaczyć pory mojej skóry!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Doskonałe- Love it-Nice opakowanie- Przybyło szybko- Gorąco polecam Banggood AA++ 1: Nasiona w truskawce 2: końcówka nożyka węglika 3: stary znaczek 4: Powierzchnia kryształu Apatytu 6: Powierzchnia stali wyciętej węglem 7: Młody liść rośliny pomidorowej 8: Włączenie do kryształu apatytu 9: Włączenie do kryształu Apatytu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2020

    Cena / wydajność OK, materiał do badania = osa - zdjęcia mówią same za siebie Stosunek ceny do wydajności OK, materiał do badania = osa - zdjęcia mówią same za siebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    microscope électronique a la pointé de l'innovation,magnifique qualité d'image.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Przybył ładnie szybko i dobrze zapakowany, że jest drugi, ponieważ pierwszy kupiłem personel poczty ukradł tam skontaktowałem się z Banggoodem tam wysłali mi kolejnego i to poszło dobrze tym razem super polecam bardzo dobrze uczęszczali do mnie przez czat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$67.99
    • US$8.99
    • US$65.99
    • US$25.99
    • US$23.99
    • US$58.99
    • US$27.71
    • US$61.99
    • US$18.99
    • US$59.99
    • US$56.99
    • US$52.99
    • US$17.99
    • US$7.99
    • US$22.99
    • US$8.25
    • US$62.99
    • US$85.99