Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(445)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(445)
    • 5 Star(396)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2022

    Czekanie zajęło dużo czasu, ponieważ było to zamówienie z góry, a następnie dwa razy zmienili oczekiwany czas dostawy. To ładny mały instrument, zaskakująco mały jak na zwykły rozmiar zamka. Zaskakująco trafnie, za takie pieniądze spodziewałem się czegoś gorszego. Logika przycisków jest na początku trochę nietypowa - na instrumencie jest zwykle kilka przycisków, trzy przyciski zrobiły wszystko - ale to jest szybko używane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Po pierwsze, sondy nie są dobrej jakości. Przedmiot posiada dwie baterie AAA. Funkcja live-end jest fajna. Nie oczekuj dobrych wyników z funkcji NCV. Nie mógł znaleźć kabla subplasterowego. I tak się tego nie spodziewałem, ekran jest wystarczająco duży i czytelny. Posiada funkcję latarki. AC i DC są dobre przy pomiarze prądu. Dałem zdjęcia pomiar prądu przemiennego, ale nie jest normalnie mierzony, wiem, że po prostu musiałem to zrobić przez fazę lub neutralność. Dźwięk ostrzegawczy i światło ostrzegawcze są dość silne. Dobry produkt w tej cenie. Odczyt temperatury też działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Urządzenie dotarło w dobrym stanie. Pakowanie ok, 100% integralności. Zasilanie z dwoma bateriami AAA zamiast 9V wydaje mi się w porządku, w porównaniu do innych instrumentów. Może warto było używać baterii AA zamiast AAA do dłuższego użytkowania. Urządzenie jest małe, lekkie, ma wystarczające wyposażenie i nie jest pretensjonalne w kieszeniach do pracy w terenie. 100% satysfakcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Маленький, удобный прибор. В автоматическом режиме измеряет ток переменки. Постоянку замерял, оказывается, что надо соблюдать полярность( на губке обозначено и + и -).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2022

    Dotarła znacznie wcześniej niż zamówiono, tylko 12 dni.... W porządku, to dlatego Bangood... Już go używam i do tej pory uważam, że jest to doskonały zacisk amperymetrowy, cena jest bardzo niska w porównaniu do innych marek i daje luksus posiadania więcej funkcji niż te... Innowacyjny i niepowtarzalny design, prawdziwym testem będzie, jak długo trwa w dobrej pracy, bez awarii i błędów. Jeśli w krótkim czasie pojawią się błędy w przyciskach, ekranie lub jakiejkolwiek części z powodu użytych materiałów, myślę, że będzie to duży błąd Mustool, ponieważ myślę, że jest to dobry sprzęt, w którym warto wydać więcej pieniędzy w zamian za jakość jego produkcji... Mam nadzieję, że tego nie zrobisz Co należy poprawić opakowanie od czasu przyjazdu pudełka trochę źle potraktowane, ale na szczęście sprzęt jest bardzo dobry i działa doskonale... Jedyne, czego brakuje w tym klipie Mustool, to dobra sprawa, by go zatrzymać, byłoby idealnie, ale to podniesie cenę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    To jest wspania3e... Aby uzyskać wszystkie te funkcje w tak niskiej cenie!! Jedyne, co dodam, to magnes z tyłu, żeby przykleić go na czymś metalowym, kiedy będę go używał... Lampa błyskowa nie jest zbyt jasna, ale nie dlatego potrzebujesz tego narzędzia... To świetne wsparcie dla mojego UI G2 Phenix, które robi i dodaje True RMS i funkcja auto. Zmierzyłem nowe kondensatory i są dość dokładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Produkt zgodny z opisem. - Nie, nie, nie, nie. Ekran jest bardzo odblaskowy i błyszczący. Ciężko to odczytać w pełnym słońcu. Odczyty są dopuszczalne w cenie za pomocą sond, ale nie w przypadku zacisku. To naprawdę mierzy natężenie prądu dc, dlatego go kupiłem. Posiada dobrze chronione sondy z wymiennymi nakrętkami, a przewody są na tyle grube, że wytrzymają wzmacniacze. Ogólnie wszechstronne małe narzędzie do użytku domowego, które zrobi trochę wszystkiego, ale za to, co to jest myślę, że powinno być tańsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    C21 Cyfrowy miernik zacisku z wieloma dobrymi funkcjami. W pudełku znajdował się miernik Clamp, sonda dodatnia i negatywna, sonda do pomiaru temperatury i instrukcja obsługi w języku angielskim - nie zawiera innych języków. Wymaga 2 baterii AAA (nie dołączone) z pokrywą drzwi baterii, która jest utrzymywana za pomocą jednej śruby. Urządzenie wydaje się być dobrze wykonane i jest trochę cięższe niż się spodziewałem. Posiada duży, wyraźny i przejrzysty wyświetlacz LCD, który można łatwo odczytać w ciągu dnia lub w warunkach niskiego oświetlenia. W zestawie znajduje się mała biała dioda LED, która znajduje się między dwoma zaciskami, które można włączyć, aby zapewnić wystarczającą ilość światła, aby zobaczyć, co robisz w warunkach niskiego światła. C21 C21 mierzy prąd AC 400A max lub - 2,5%), prąd DC 400A max lub - 2,5%), napięcie DC do 600V lub - 0,5%), Napięcie AC do 600V lub - 0,8%), Dioda (dźwięki bufora, gdy mniej niż 50 Ω), Rezystancja 600 ohms - 60M lub - 0,8%), Dioda (rozdzielczość 1 V, z dokładnością 0,001V, pojemności 60nF - mF lub - 2,5%) , Temperatura -40 do 1000 stopni C, lub -40 do 1832 °C lub - 1%), Częstotliwość 60Hz - 1000Hz lub - 1%). Moje własne testy są w tych zakresach, ale mogą się różnić w zależności od tego, gdzie kabel jest umieszczony w zacisku. Za cenę, jest to rozsądne urządzenie i zapewni Ci potrzebne informacje. Ogólnie rzecz biorąc, jego jakość wykonania jest doskonała i wystarczająco mała, aby można było go przewozić. Świetny dodatek do torby na narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Doswiadczenie jest dobre. Na AUTO zarówno napięcie, jak i rezystancja, zmierz poprawnie. Nie zmierzyłem jeszcze prądu. Urządzenie jest dobre - polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Idealna rzecz, wszystko w jednym. Po prostu temperatura nie pokazuje zbyt dokładnie. Auto-rozpoznanie, trochę zajmuje nagranie. Akumulator jak wymienić nie jest w instrukcji, ale w końcu znalazłem śrubę z pokrywy pod okrągłą naklejką. Kiedy wartość nie jest mierzona, wartości wahają się w skali, co mnie zmyliło. W przeciwnym razie, jestem szczęśliwy, nie ma konkurencji w cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$31.99
    • US$51.99
    • US$21.99
    • US$32.33
    • US$30.02
    • US$9.99
    • US$91.99
    • US$14.99
    • US$16.99
    • US$26.99
    • US$36.99
    • US$41.99
    • US$27.99
    • US$46.99
    • US$28.99
    • US$16.99
    • US$15.99