Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Dobry produkt, ale miał kilka kłopotliwych części. Ochrona przednich obiektywów została oderwana, jest to problem w montażu, ale zoom i jakość obrazu są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Paczka dotarła dużo wcześniej, jak zwykle, co jest zawsze miłą niespodzianką. Wszystko było w porządku, teleskop jest w porządku, spróbuję adaptera na smartfon jutro, byr Jestem pewien, że będzie dobrze zbyt Szczerze mówiąc, kupiłem cały system, ponieważ potrzebuję adaptera do smartfona! Zamówiłbym tylko adapter, ale ten cały teleskop był w sprzedaży, a w rzeczywistości kosztuje taniej, więc czemu nie? Pozdrowienia z Grecji...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Sprzęt, który kupiłem, to flaczki i obsługa telefonu komórkowego, ale nie był dostarczany z dupami. Możesz mi podać stanowisko w sprawie akcesoriów? Wolałbyś, żebym wrócił? Nie Evandro, proszę Zdjęcie 1, które kupiłem Zdjęcie 2 dostarczone

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo fajna rzecz! Zdjęcia są niesamowite, okazują się. W zestawie jest nawet салфетка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Product looks and feels good quality. Good wide and clear field of view. Arrived within 2 weeks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    good product 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dostawa trwała dwa tygodnie. Ma walizkę i szmatę. Skrzynka jest trochę zmiażdżona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dobra jakość i sprawdza się do oglądania zwierząt na podwórku. Przesyłka była około 2,5 tygodnia i dotarła w dobrym stanie. Tripod i montowanie nie są najlepszej jakości, ale dobre dla ceny i służą ich celom. Ogólnie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Ten monocular za telefon jest w porządku za swoją cenę, ale nic specjalnego. Chciałbym mieć lepszą jakość statywu. - Nie, to wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobra monoularna, nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 981
    • Ft153 595
    • Ft8 641
    • Ft4 535
    • Ft7 464
    • Ft6 646
    • Ft7 291
    • Ft23 269
    • Ft4 984
    • Ft196 150