Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2022

    Bez żartu, jeden z najtrudniejszych i najbardziej wyposażonych mniejszych dział RC, jakie kiedykolwiek prowadziłem. Zdobądź jedną, a nie będziesz rozczarowany! Obejrzyj mój pełny przegląd tutaj!! https://youtu.be/UGIQaXjNe3c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2022

    Byłem rozczarowany, gdy samochód przyjechał nie miał wentylatora na silniku, a także akumulator, który otrzymaliśmy nie miał wbudowanego wskaźnika LED.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    really amazing product and worth the money i'v been using it for the past few days and cant complain of anything.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Miałem Traxxas/HPI w przeszłości, ale ten mały jest genialny! Twardy jak diabli, jest lekki, więc wypadki sprawiają, że jest prawie niezniszczalny. Moim zdaniem szczotkowany silnik jest idealny do tej ciężarówki. Świetnie dorzucić plecak i trzymać w samochodzie na improwizowane imprezy. Bateria działa wystarczająco długo, ale na pewno warto rozważyć inwestowanie w więcej baterii i ładowarkę klasy hobbystycznej. Te tanie ciężarówki przebyły długą drogę i za cenę, której nie można uzyskać lepiej. 09/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2022

    To jest wspaniałe! To dla mojej córki - ona to uwielbia... ja to kocham! Postanowiłam zdobyć kolejną tylko dla mnie. Solidna konstrukcja, rozdarcia przy 21 MPH, wstrząsy wypełnione olejem wchłaniają nierówności. Moją jedyną skargą jest to, że silnik nie ma wentylatora chłodzącego, pomimo reklamy i samego pudełka produktu. Zalecam również modernizację baterii na dłuższy czas pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2022

    Zajebiście .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2022

    Świetna RC, dobra cena, szybka dostawa bez problemów... Kupuj wszystko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Imponujący chłopak Gata powiedział, że stawia latrax teton to wstyd lol 380 motor vs 370 niezły stalowy Drinmve Line ale jedna z moich śrub była wygięta bardzo źle. Łatwa instalacja dla mnie posiada 19 rc, ale dla niektórych nie będzie mały zdenerwowany inny, że nie jest źle w każdym pakowane naprawdę ładne i bezpieczne, jak również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Świetnie! biegać trochę wolno więc umieścić w bezszczotkowej elektroniki!!! Wow, cały dzień tak zabawny jak Maxx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Zajebista ciężarówka bierze tony nadużyć. Uwielbiam to!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$108.99
    • US$125.99
    • US$55.99
    • US$44.99
    • US$151.99
    • US$114.99
    • US$38.99