Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(26)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2022

    Świetny produkt, świetna logistyka, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2022

    Produkt przybył bardzo szybko w Brazylii, działa doskonale, nie ogrzewa za dużo, świetny produkt do zabawy z dziećmi i pamiętać o starych czasach, gratulujemy produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2022

    Wszystko jest w porządku, a gra jest miła i doskonała. Ale w niektórych grach mówi, że błąd nie może załadować.game jak gra Dragon Ball zee

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2022

    Bardzo mi się podobało, szkoda, że niektóre gry mają problem z grafiką, ale istnieje wiele opcji dla gier retro... Większość z nich działa bardzo dobrze, to było warte korzyści nawet dlatego, że można zastąpić gry, które nie lubię lub które mają problemy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2022

    Produkt dotarł bardzo szybko zakupiony w dniu 02/08/22 i dotarł na 12/08/22 w idealnym stanie. Bawię się w te gry z dzieciństwa razem z moimi córkami. Bardzo czołówka. Ma dużo gry powtarzane i nadal jest bardzo warto tylko konsolę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Przyjazd w 20 dni i w idealnym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Jakość średniej kontroli, którą testuję, ale podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Wszystko się ułożyło. Teraz musimy tylko sprawdzić!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Produkt najwyższej jakości Auta polecam z ponad . ( Szczegóły przybyły przed terminem i mieszkam w Fortaleza )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    chegou antes do limite máximo e é como o anúncio falava.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$64.99
    • US$83.99
    • US$136.99
    • US$98.99
    • US$162.99
    • US$142.99
    • US$68.99
    • US$243.99
    • US$38.99