Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2022

    Fast delivery from CZ warehouse, looks good. Adjustable temperature and time. Without pressure switch. Rýchle doručenie z CZ skladu, vyzerá kvalitne. Nastaviteľná teplota a čas. Bez tlakového spínača.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Wow...to idzie od razu i muszę powiedzieć, że byłem bardzo zaskoczony. Jest naprawdę dobrze wykonany, bardzo lekki i kompaktowy, a gumowe stopy pod spodem mają świetną przyczepność do powierzchni. Gorąco polecam, bo świetnie wykonuje swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Przybył na czas. Znakomity nabytek biurowy. Można ogrzać szklankę zimnej wody w około 15 minut. Należy pamiętać, że nie ma czujnika temperatury, więc po wyłączeniu należy uważać, aby nie dotykać powierzchni grzewczej przez jakiś czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo mi się podobało, przez ostatnie kilka dni było bardzo zimno, a w połowie kubka podgrzeję mikrofalówkę, a teraz dzięki inteligentnemu kubkowi mogę mieć gorącą kawę od początku do końca. Adorei, tem estado gniazdes ultimos dias bastante frio i a meio da chavena que aquecer o mikroondas, Agora com smart cup ostrzecer consigo o cafe quente do princípio ao fim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    It is as described. It is large enough for most of the cups and it keeps your drink hot. Very nice and useful product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo dobry produkt. Testowałem, ale cieszę się z tego zamówienia. Jest o wiele lepsza jak starsza wersja. Posiada ekrany dotykowe i 2 tryb ogrzewania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Naprawdę dobry produkt i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo szybka dostawa z czeskiego magazynu Bangood rozgrzewa się za szybko, ale chciałbym mieć wyłącznik, w przeciwnym razie wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Podgrzewany, wygląda na jakość. Uważaj przy wyborze produktu, nie popełnij mojego błędu, widelec chiński i napięcie 110v używać, kiedy nie mogę, i tak chciał i czekał na ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$54.27
    • US$31.04
    • US$45.05
    • US$21.93