Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(724)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(724)
    • 5 Star(679)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Wysłane siedem dni później. 18 lutego To przyszło 6 marca na Crimea Zegarek jest super! Wyświetlacz jest czysty. Tam jest radio. Automatyczne dostrojenie wszystkiego, co znajdzie się w pobliżu. Są dwa budziki. Instrukcja w języku angielskim jest dość prosta. Budzik tylko dzwoni, dopóki go nie uderzysz. Jest czujnik temperatury i wilgotności. Opis pasuje. Do 5-gwiazdkowego sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    To mój drugi zakup! Kupiłem 2 sztuki dwa miesiące temu dla moich dzieci i jest to doskonały wybór do sypialni. Todau dostałem jeszcze dwa dla bratanka i siostrzenicy jako prezent. Dobrze zapakowane ponownie i zgodnie z opisem. Jasność zegara jest regulowana ręcznie lub automatycznie w wybranym przez Ciebie czasie. Radio jest bardzo dobre i woljme wystarczy. Alarm może być ustawiony na standardowy dźwięk bibuły lub na stację radiową do wyboru. Wreszcie projektor zegara jest niesamowity i bardzo wygodny w nocy!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobry zegar z temperaturą, wilgocią i radiem!!! Możesz zmienić jasność wyświetlacza led ręcznie lub ustawić go na auto, a następnie zmienić automatycznie w zależności od światła w pomieszczeniu. Ma dwa różne alarmy i możesz je ustawić, aby obudzić cię radiem lub szumem. Radio ma 50 stacji pamięci i jest wystarczająco głośne!!! Wreszcie wyświetlacz led zegara na dachu jest super!!! Kupię jeszcze dwa pokoje dla moich dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Ludzie, Aras przywiózł ładunek w tydzień. Podatki są wliczone w cenę. Co do zegarka, to wszystko jest na podsłuchu i naładowana. Projekcja działa świetnie, jest radio, ma dobry odbiór, to mnie uszczęśliwia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przybyło przed terminem, doskonały produkt, bardzo dobre wykończenie materiału, bardzo dobre nawet, radio z bardzo ładnym dźwiękiem, należy pogratulować!! Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo ładny zegar. Z pewnością!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Otrzymałem przedmiot w dobrym stanie Łatwy manual, jasny i przyjazny dla użytkownika Zdjęcie numer 2 to prejekcja czasu na ścianie lepiej niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Praktyczne radio zegarowe z projekcją czasu na ścianie. Ładny design. Głośnik jest niższej jakości. Szybka dostawa z magazynu CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Przesyłka w porządku, dziękuję za duże godziny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    SK - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z CZ zapas. Ładne godziny, dużo opcji regulacji i bardzo dobrze widoczne i czytelne laserowe projekcje czasu na ścianie. Dziękuję, Banggood. ENG - Produkt został stworzony w kolejności i bez zwłoki, bardzo ważne z branży CZ. Ładna projekcja, wiele różnych typów i bardzo dobrze przygotowana i czytelna projekcja laserowa czasu na ścianie. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$24.99
    • US$19.54
    • US$6.99
    • US$5.49
    • US$4.99
    • US$23.09
    • US$35.79
    • US$13.21
    • US$26.99