Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(323)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(323)
    • 5 Star(305)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 14/04/2021

    To mój drugi zakup! Kupiłem 2 sztuki dwa miesiące temu dla moich dzieci i jest to doskonały wybór do sypialni. Todau dostałem jeszcze dwa dla bratanka i siostrzenicy jako prezent. Dobrze zapakowane ponownie i zgodnie z opisem. Jasność zegara jest regulowana ręcznie lub automatycznie w wybranym przez Ciebie czasie. Radio jest bardzo dobre i woljme wystarczy. Alarm może być ustawiony na standardowy dźwięk bibuły lub na stację radiową do wyboru. Wreszcie projektor zegara jest niesamowity i bardzo wygodny w nocy!!!

    Komentarze (1)
  • 09/03/2021

    Wysłane siedem dni później. 18 lutego To przyszło 6 marca na Crimea Zegarek jest super! Wyświetlacz jest czysty. Tam jest radio. Automatyczne dostrojenie wszystkiego, co znajdzie się w pobliżu. Są dwa budziki. Instrukcja w języku angielskim jest dość prosta. Budzik tylko dzwoni, dopóki go nie uderzysz. Jest czujnik temperatury i wilgotności. Opis pasuje. Do 5-gwiazdkowego sprzedawcy

    Komentarze
  • 23/02/2021

    Bardzo dobry zegar z temperaturą, wilgocią i radiem!!! Możesz zmienić jasność wyświetlacza led ręcznie lub ustawić go na auto, a następnie zmienić automatycznie w zależności od światła w pomieszczeniu. Ma dwa różne alarmy i możesz je ustawić, aby obudzić cię radiem lub szumem. Radio ma 50 stacji pamięci i jest wystarczająco głośne!!! Wreszcie wyświetlacz led zegara na dachu jest super!!! Kupię jeszcze dwa pokoje dla moich dzieci.

    Komentarze
  • 07/04/2021

    SK - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z CZ zapas. Ładne godziny, dużo opcji regulacji i bardzo dobrze widoczne i czytelne laserowe projekcje czasu na ścianie. Dziękuję, Banggood. ENG - Produkt został stworzony w kolejności i bez zwłoki, bardzo ważne z branży CZ. Ładna projekcja, wiele różnych typów i bardzo dobrze przygotowana i czytelna projekcja laserowa czasu na ścianie. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
  • 15/03/2021

    Bardzo ładny zegarek, polecam wszystkim. Projekt jest świetny. Najfajniejszą cechą jest projektor laserowy, bardzo przydatny, aby zobaczyć czas, nawet nie trudząc się wstać z łóżka.

    Komentarze
  • 14/03/2021

    Szybka dostawa. Produkt dostarczony w dobrym stanie, Na pierwszy rzut oka wygląda świetnie i naprawdę jest. Na gniazdku ładowarki znajduje się notatka, lepiej byłoby, gdyby gniazdo typu C zostało zainstalowane. Bardzo polecam. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
  • 09/01/2021

    Radio budzika bardzo ładne odbicie lustrzane z trybem redukcji jasności do wyświetlania lub rzutu czasu do ściany. nie jest zawarte w pakiecie zasilacz... Jest w porządku, że smartfona.. Nie ma bufora baterii... Wszystko jest idealne, 👍👍👍

    Komentarze
  • 16/05/2021

    Naprawdę tak jak produkt przyszedł szybko, wyprodukowany z jakości, gumowany dobry odcisk stopy ledy w lustrze jest bardzo pokaz również licząc na projekcję na wyśmienitej ścianie!

    Komentarze
  • 14/04/2021

    Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem nieźle. Mam dwie różne i są równie piękne. Radioodbiornik wygląda na mocną. Dźwięk jak na 15-kilogramowy alarm jest całkiem niezły. Przed nami tuzin czeskich dni roboczych, Larissa. Nie wiem, czy alarm się zmienia, ale masz wybór i radio jako dźwięk.

    Komentarze
  • 05/05/2021

    Quick delivery, well packed and good product. The missing star is due to the fact that it needs to be always connected, the intern battery is to save the settings in case of interruption of the power supply. (But the description is correct and specify the need of the product to be always plugged in)

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,399
    • Ft11,736
    • Ft7,040
    • Ft7,040
    • Ft11,736
    • Ft4,693
    • Ft5,866
    • Ft4,693
    • Ft3,519
    • Ft11,442
    • Ft2,638
    • Ft3,519
    • Ft4,106
    • Ft3,812
    • Ft14,964
    • Ft8,801
    • Ft3,519
    • Ft2,345