Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(248)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(248)
    • 5 Gwiazda(221)
    • 4 Gwiazda(16)
    • 3 Gwiazda(7)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2022

    Więc astronauta przyszedł do mojej skrzynki pocztowej, z nim jest kabel USB (bez ładowarki), pilot i instrukcje. Stojak jest przymocowany, a także „główka" lub projektor jest oparty na magnesach, więc jest ruchomy do żądanego kąta, ale nie spada od razu, jeśli się porusza. Ręce astronautów są rotatable. Wszystko jest sterowane za pomocą pilota, ale są też 3 podstawowe przyciski z tyłu projektora mgławicy. Możesz kontrolować prędkość mgławicy ruchomej, kolory i przełączanie, jasność mgławicy i gwiazdy „prześwietlenie". Najlepiej skierować go na białą powierzchnię, na przykład na suficie, gdzie efekt jest najlepszy. Dla mnie to dobra oferta, bo jest atrakcyjna zarówno dla młodzieży, jak i dla dorosłych. Po prostu nie patrz bezpośrednio na laser (gwiazdy). Ten laser może być wyłączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo, bardzo, bardzo piękne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Jakość budowy jest bardzo dobra, tylko minus to, że podstawa nie jest bardzo stabilna. Podręcznik jest bardzo dobrze napisany. Efekt oświetlenia jest doskonały, nawet gdy nie jest całkowicie ciemno. Zdalne działa dobrze, jak również wbudowane w sterowania, generalnie jest to świetny produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Amazing!!!My daughter is 3 years old and she is very excited about the "stars"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2022

    Produkt zgodnie z opisem. Bardzo dobry projektor ledowy za swoje pieniądze. Zdjęcie z niebem bez koloru jest robione światła w pokoju. Pozostałe zdjęcia (z niebieskim kolorem nieba, magenta & wielokolorowe) są z wyłączonymi światłami w pokoju. Bardzo wygodne, że głowa astronauty jest regulowana, a także dostarczony pilot zdalnego sterowania. Plus angielski podręcznik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    To tylko kilka dni do następnego pokoju. Zostało ono podane i jeszcze nie zostało przetestowane. Będzie to miało miejsce z kontrolą portu USB do kontenera. Ok, całość nie jest patrzenie na laser!!! To piękny efekt galaktyczny dla dziecka. Jest napięta i nie trzeba mieć całkowitej ciemności. Jest on również wyposażony w zdalne sterowanie, podczas gdy wymaga portu USB do obsługi. Ostrożnie, dziecko nie może patrzeć bezpośrednio na laser!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Jakość jest w porządku i podoba mi się projekcja. Głowa jest zabezpieczona magnetycznie i można ją dowolnie regulować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2022

    Bardzo ładna rzeźba astronauty z zielonym laserowym projektorem gwiazd na ramieniu i projektorem mgławicowym w wizjerze. Ma ładny pilot zdalnego sterowania i może być zasilany przez powerbank. Projekcja jest bardzo wyraźna nawet w świetle dziennym do 5 metrów. Istnieje kilka poziomów jasności, ale minimum jest nadal bardzo jasne w nocy - może być mniej. Jakość produkcji jest świetna, zapakuj ładne solidne papierowe pudełko z obrazem, tylko stojak „księżyc" ma tendencję do wypadania, gdy poruszasz astronautą, a głowa jest przymocowana magnetycznie i nie tak mocno, więc uważaj na to, kiedy go poruszasz. To nie jest problem, po prostu przenieść go z ostrożnością ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Astronauta sam w sobie jest bardzo piękny i słodki! Kochałem perfekcję! Działa doskonale, a im ciemniejsze środowisko, tym lepszy będzie obraz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Co za niesamowite światło, te zdjęcia nie nadają scenografii dla gwiazd i mgławicy 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$8.91
    • US$39.99
    • US$12.99
    • US$13.85
    • US$9.99
    • US$15.29
    • US$6.99
    • US$12.99
    • US$104.43