Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(205)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(205)
    • 5 Star(188)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2021

    To jest dobra lampa. Przyklejam metalową płytkę z obustronnym klejem, gdzie tylko chcę, a lampa przykleja się do niej ładnie. W sumie 40 diod LED umieszczonych jest w 2 rzędach. Kabel micro usb może być wypełniony. Kiedy się ładuje, jest czerwony, a gdy naświetlacz zmieni kolor na niebieski, to koniec. Z boku znajduje się 4-pozycyjny przełącznik push: 0 - wyłączone, 1 - jeśli jest wystarczająco ciemno (ma czujnik światła), a czujnik pir wykrywa ruch, włącza się i zanika po około 10 sekundach, gdy nie jest wykryty ruch, 2 - jest stale oświetlony (więc może być używany jako latarka), 3 - tak samo jak w pozycji 1, tylko lekko przyciemnione światło. Nie widzę różnicy, ale myślę, że ma znaczenie, jak długo potrwa utrzymanie zasilania baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Jest za dobry w tej cenie! Magnes jest silny jak i czujniki. Czujnik działa lepiej, gdy prawie nie ma światła, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo przydatne w małych pomieszczeniach, sprawia, że dużo światła jest żywotność baterii, ładowanie i dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Very bright, the magnet retains light and can be glued to a metal surface. Πολύ φωτεινό, ο μαγνήτης συγκρατεί το φως και μπορεί να κολληθεί σε μεταλλική επιφάνεια.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Tym razem kupiłem 3 jednostki. Bardzo szybka dostawa, opakowanie, które dobrze chroni. Działa świetnie. Przydatne informacje: Logicznie zawsze odnosi się do 2 czujników (światło i ruch), a dla przełącznika: 0 - Wyłączone, 1 - Czujniki włączone i 100% oświetlenia, 2 - W trybie ciągłym, 3 - Czujniki włączone i oświetlenie w +/- 50-70% (oszczędność energii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Pracuj zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Niesamowite światło, kiedy otwieram garderobę, włącza się za każdym razem, gdy kocham, to lekkie opakowanie było trochę zgniecione, ale światło było w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo ładny i dobrej jakości produkt. Dziękujemy za szybką i bezpieczną dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    /Świetnie działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    W porządku, rozświetlamy się idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$16.99
    • US$24.55
    • US$31.99
    • US$19.62
    • US$6.92
    • US$12.99
    • US$10.59
    • US$23.09
    • US$19.43