Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(268)
    • 5 Gwiazda(251)
    • 4 Gwiazda(8)
    • 3 Gwiazda(6)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Can read and delete error codes. Can read live or record parameters for a driving cycle. Can store like 10 sets of data from driving cycle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Szybka dostawa i zajebista cena!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i zobaczyć jak to działa!!!Zdecydowanie polecam i zadowolony z zakupu!!Dzięki Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Korzystałem z produktów Konnwei w przeszłości i miałem ulepszony model, zanim go zgubiłem. Potrzebowałam czegoś do wyczyszczenia kodów, więc kupiłam ten. Funkcjonuje zgodnie z oczekiwaniami. Dane na żywo nie są dokładnie na żywo, jak to możliwe, ale za cenę i obiektywność nie można ich pokonać. Super produkt dla małych......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Exatamente como descrito, funciona 100%. O ótimo é que dá para escolher pt (apesar de pt-br).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo ładnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Για τα χρήματα του είναι καλό, κάνει αυτό που λέει εύκολα και γρήγορα.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Received in good order excellent service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Przybył dzisiaj, super szybko i podobno dobrze, jak przyszedł tylko w plastikowej torbie bez żadnej ochrony, teraz sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. W odniesieniu do sprzedaży i dostawy produktu super wydajność 5*********

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Czy rzeczywiście były w stanie resetować błędy, wyniki skanowania są bardziej prawdopodobne dla profesjonalistów, to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$8.59
    • US$23.99
    • US$5.99
    • US$11.59
    • US$66.59
    • US$69.99
    • US$13.99
    • US$143.99
    • US$36.99