Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 25/01/2021

    Łał!! Wygląda świetnie! Nie mogę się doczekać, aby zamontować stojak i światła!!! Przyszedł trochę poobijany, ale wszystko jest w dobrym stanie!!! Światła wszystkie działają!

    Komentarze (3)
  • 16/05/2021

    Super szybkie 20 dni i mniej, bardzo dobre podążanie - do dni i super jeep naprawdę bardzo bardzo szczegółowe bardzo dobrze zapakowane z wyjątkiem jednego małego uzależniony na dachu w przeciwnym razie wszystko jest idealne Polecam sklepy

    Komentarze
  • 06/04/2021

    Bardzo ładny wrangler jeep, nie spodziewałem się wiele, ale ma duży potencjał i opcje aktualizacji Bardzo się z tego cieszę. Bardzo ładne, uformowane górne ciało i dach... ładne oświetlenie też

    Komentarze
  • 02/02/2021

    Co za wspaniały mały pełzacz, nawet jak się bawiłem, ustawiałem kursy w domu i jeździłem nim radziłem sobie naprawdę dobrze. Dobrze się bawiłem, nakładając wszystkie dodatki, ale tylko narzekam na instrukcje, aby zmieścić trzy górne światła spotu, mogło być lepiej i miejsce, gdzie. 8/10

    Komentarze
  • 24/01/2021

    W pełni proporcjonalne sterowanie i przepustnica. Dobry moment obrotowy w powolnej prędkości. W pełni funkcjonalne światła. Wysokie wnętrze i zewnętrzne detale.

    Komentarze
  • 10/04/2021

    Po prostu spektakularne, zajęło mi trochę czasu, ale nic nie było tego warte, super polecam.

    Komentarze
  • 28/12/2020

    Proponuję mojego entuzjastę i jeśli szukasz dobrego jeepa RC dla ciebie lub twoich dzieci to powinieneś go kupić ma wszystkie dzwonki i gwizdki, które nie będziesz rozczarowany

    Komentarze
  • 12/02/2021

    Wyglądasz pięknie, ta mała ciężarówka.

    Komentarze
  • 01/01/2021

    Lepiej niż się spodziewałem

    Komentarze
  • 21/12/2020

    Dziękuję

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,769
    • Ft46,331
    • Ft58,130
    • Ft18,404
    • Ft22,157
    • Ft12,280
    • Ft102,450
    • Ft16,977
    • Ft20,142
    • Ft16,459
    • Ft29,064
    • Ft89,211
    • Ft24,171
    • Ft71,656
    • Ft37,122
    • Ft61,296
    • Ft39,136
    • Ft4,602