Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Zajęło dużo czasu, aby dotrzeć małe opakowanie, wszystko jest w porządku, nie jest źle traktowane, opakowanie chociaż proste spełnione dobrze z oczekiwanym, jestem zadowolony z produktu, jest lepiej niż oczekiwałem, dziękuję bardzo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Świetna cena!!!Przyjechał w dobrym stanie!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować!!!Będzie zdjąć osłonę ochronną przed użyciem!!!!Zapakowane bezpiecznie i zdecydowanie polecam!!!Dziękuję Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Właśnie dostałem rozkaz. Jednak JCD Hot Air przybyło z zepsutą porcelaną, zgodnie ze zdjęciami poniżej. Jak mam teraz postępować. Czekam na krótkie oświadczenie. Att.: Clevis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Bardzo dobrze, podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Ten przedmiot został dostarczony w ciągu dwóch tygodni. Był dobrze zapakowany za pomocą folii bąbelkowej. Wszystkie części zostały zawarte zgodnie z opisem. Uwaga: Nie ma pudełka detalicznego dla tego elementu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przybył szybko i w dobrych warunkach. Kupiłem to jak część zamienna do dmuchawy na gorące powietrze stacji lutowniczej JCD8898, IT będzie pasować idealnie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Szybka dostawa i zawsze miło jest mieć konkretne części do narzędzi w magazynie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Dobrej jakości Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Udana dostawa bez problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Pakowanie powinno być lepsze, ale ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 827
    • Ft12 671
    • Ft23 761
    • Ft2 925
    • Ft6 600
    • Ft3 656
    • Ft9 512
    • Ft3 799
    • Ft1 898
    • Ft2 215