Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(456)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(456)
    • 5 Star(416)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TomVIP5
    DE
    05/06/2021

    Dzięki Bangood za szybką dostawę! Świetny zestaw, który również robi bardzo dobre wrażenie! Wskazówki lutowania w różnych wersjach, są zawarte. Jednak, najlepsza wskazówka lutowania pasuje dopiero po usunięciu wewnętrznego stopnia za pomocą wiertarki. Teraz wszystko jest w porządku i jestem bardzo zadowolony. Nieskrępowana rekomendacja z mojej strony, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Zamówienie przyszło dzisiaj kurierem. Dość szybka dostawa z magazynu EC. Produkt został włączony, wygląda na to, że działa, więc zobaczymy, jak długo to potrwa. Satysfakcja jak na razie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Ładny zestaw do lutowania w dobrej cenie. Obejmuje pompę odszlachetującą i inne akcesoria. Worek jest tylko trochę mniejszy niż bym wolał - trudno jest spakować wszystko po użyciu. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Bardzo szybka dostawa do Portugalii i jestem bardzo zadowolony z sprzętu. Kupiłem ten zestaw do budowy drona FPV i jest do tego idealny. Kontrola temperatury, pęseta i różne końcówki, które są z żelazem okazały się bardzo przydatne. Krótko mówiąc, nie mogłem być bardziej zadowolony z produktu, sprzedawcy i logistyki. 5* dla wszystkich i gratuluję świetnej pracy. /Jak tylko dodam więcej zdjęć...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Doskonałe narzędzie i świetna jakość. Właśnie skończyłem je testować. Działa bardzo dobrze polecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Element zgodny z opisem dzięki za dostawę do Maroka po miesiącu dobrze zapakowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Great stuff, soldered 100 switches without any problem. The soldering tips are good, solder sucker could be better its not very flexible as it doesn't have a silicone tip. The only negative is that the temperature setting isn't very precise.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Przyleciała z Chin w 6 dni, nietknięta. Dobrze zapakowane, nie ma problemu. Towar dobrze wygląda, wygląda dobrze, działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Właściwie, to kierowałem się obrazami. Myślałem, że poprosiłem o to, co pojawiło się na pierwszym zdjęciu, a nie w 4. Wygląda dobrze, o co prosiłem, ale jestem zdruzgotany, bo myślałem, że mam pierwszy obraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Żołnierz jest w dobrej, praktycznej rzeczy. Lubię z nią robić,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.07
    • US$45.39
    • US$40.41
    • US$34.44
    • US$32.33
    • US$48.29
    • US$11.54
    • US$48.50
    • US$21.77
    • US$77.06
    • US$16.16
    • US$35.79
    • US$50.38
    • US$27.99
    • US$28.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$47.34