Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    Wszystko w jednym....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Preorder wymaga trochę cierpliwości, ale było warto. Zaoszczędzili prawie 160 euro i mogę potwierdzić, że nie stosowano opłaty celnej przy mojej dostawie, z priorytetem UE. Kiedy w magazynie, dostawa trwała 8 dni, co było dość szybkie, biorąc pod uwagę również ograniczenia pandemiczne. Obsługa klienta zawsze była bardzo cierpliwa, gdy się z nimi skontaktowałem. Czy dokonać innych zakupów u tego sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    3 tygodnie oczekiwania i to przybył do Nowej Zelandii przed spodziewanym czasem dostawy lol, nawet nie zapytałem sprzedającego, tbh po prostu zapłaciłem i czekałem, a kiedy czekałem, czytałem wszystkie recenzje na ten temat i mogę szczerze powiedzieć, Wystarczy być cierpliwym i przedmiot może pojawić się przed datą dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Wsparcie jest okropne. Kamera przyszła z zadrapaniami. Minęło prawie miesiąc, a wsparcie tego nie rozwiąże. Aby wymienić obiektyw kosztuje 99 USD + dostawy plus podatki, a oferują mniej niż 40 euro. Idioci. Unikać jeśli można

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Simply the best 360 camera in this price range. A must have if you want to shoot 360°.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Cóż, to przyszło dość szybko. Wygląda ładnie teraz muszę zobaczyć jak się tym bawić :) Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Przedmiot dostarczony w dobrym stanie. Jedynym minusem było to, że dostawa trwała dość długo i została dostarczona nie na mój adres domowy, ale raczej na pocztę. Wydałem dodatkowe pieniądze, żeby odebrać stamtąd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Doskonale wszystkie działające kamery przybyły w ciągu dni ustawionych góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Prodotto ottimo, peccato che hanno sbagliato la città di destinazione e ho dovuto andare a prendere il pacco nella sede del corriere.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Najlepsza kamera konsumpcyjna 360 na rynku. Niesamowite oprogramowanie, najwyższej klasy aplikacje i wyjątkowy sprzęt. To jest prawdziwe doświadczenie 360! Super polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$10.99
    • US$33.50
    • US$16.16
    • US$66.98
    • US$26.39
    • US$34.99
    • US$25.80
    • US$95.99
    • US$25.90
    • US$3.58
    • US$299.00
    • US$9.89
    • US$120.99
    • US$138.59
    • US$131.99
    • US$569.99
    • US$139.99