Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(392)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(392)
    • 5 Star(381)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    Przybył po 3 tygodniach. Ustalenie protokołu Futaba (FHSS) (nie jest nazywany „Futaba") i ustawienie nie było bardziej skomplikowane niż inne rzeczy w X-Lite i dzieje się w pamięci modelu. Podłączony do nadajnika i bez problemów przywiązał helikopter K110. Nie mogę nic powiedzieć o zasięgu. W przeciwieństwie do odbiorników FR-SKY nie jest konieczna rejestracja ani takie procedury wiążące. Trochę mnie to zirytowało. Przyjemne jest to, że moduł nadajnika nie zmienia haptyki nadajnika. Nadajnik znajduje się na głównej krawędzi modułu, a niestety również bardzo nieznacznie z anteną na płaskiej powierzchni. Aby temu zapobiec, mały wzrost jest pomocny. 1mm wystarczy na to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Świetny mały pomocnik przy moim X-Lite. Nie martw się już o właściwy protokół. Konieczna dla wszystkich bez wewnętrznego modułu multiprotokolowego. O wiele taniej niż kupić nowe radio!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Łatwy jak ;) w mniej niż 30 minut dodałem jrt Bay do Tango2, zmień sprężyny i zaktualizowany bagażnik modułu (musiał zmienić pc dla tego, jak moja pierwsza próba skończyła się niepowodzeniem odczytu modułu). Zaktualizowany moduł z radiem i przyłączony do pierwszego drona przy pierwszej próbie. Łatwe i bezbolesne. 7 dni do Polski!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Nieco ulepszony zakres, ale bardzo praktyczny dla różnych sprzęgów. Nie mogę oprzeć się na Isamowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Trochę zajęło dotarcie do ostatniego celu, Monterrey w Meksyku. (prawie dwa miesiące), ale dziękuję Banggood, dotarł w dobrej formie. Użyję tego modułu z moim nowym Taranisem X9 Lite. Pojawiły się wrzawy z powodu nowych protokołów Frisky Access i Access2.0, które nie są w stanie połączyć z odbiornikami D8, używanych w wielu maleńkich oczkach. Ten moduł IRX4 Lite to umożliwia, sprawdź Drone Mesh i Joshua Bardwell na YouTube, aby uzyskać więcej i doskonałe informacje.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Muszę mieć, żeby mój nowy XLite Pro użył moich starych malutkich w Frisky d8 i moje 5' z Flysky 2A. Modernizacja modułu była łatwa przy użyciu portu USB. Używanie wielomodułu firmware 1.3.0.76 OpenTX 2.3.7 Firma Xlite-pro ISRM 1.1.3 UE Wszystkie moje quady wiążą się ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Moduł kupiony dla aparatury TBS Tango 2. Podłączony i sprawdzony. Działa OK. Znowu można latać w wolnych chwilach po domu i biurze i wk...ać ludzi ;) Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    took longer then expected but well worth the wait!!!! def recommend this for the x-lite controllers. take all the worry of having a limited capable controller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 417
    • Ft50 603
    • Ft79 661
    • Ft99 577
    • Ft49 787
    • Ft8 813
    • Ft11 946
    • Ft2 984
    • Ft13 274
    • Ft25 224
    • Ft30 867
    • Ft56 425
    • Ft14 270
    • Ft82 807
    • Ft5 971
    • Ft69 703
    • Ft53 106
    • Ft8 431