Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1078)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1078)
    • 5 Star(959)
    • 4 Star(64)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(24)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Dobre światło ogrodowe. Działa dobrze, jasność światła jest również dobra. Ale czas trwania oświetlenia jest mniejszy. W opisie pokazuje dwie baterie, w rzeczywistości ma tylko jedną. Żeby nie trwało to całą noc. Możemy go używać tylko przez krótki okres czasu.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Przybyło szybko, i perfekcyjne zamówienie są to świetne światła proste do zainstalowania jedyny mankament był brak instrukcji dla ustawień, ale nie trudne do opracowania. 1push to czujnik na pełnym świetle 2 wciska światło na zredukowaną moc i przechodzi na pełną moc, gdy wykryto ruch. Moje zdjęcia pokazują dwa poziomy oświetlenia.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Jakość produktu wydaje się być dobra. Kąt widzenia czujnika ruchu może być nieco wyższy, ale jasność jest bardzo dobra. Niestety, nie ma informacji i nie ma żadnych parametrów technicznych wskazanych ani na obudowie, ani na pudełku. Wierzę, że to przetrwa. Posiada trzy etapy, które można regulować kilkakrotnie naciskając przycisk zasilania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobra cena, mały rozmiar ze wsparciem i dwie pozycje, brak światła w nocy, czas trwania światła i intensywności. Bez instrukcji, ale za pomocą przycisku i kilku naciśnięć są wybierane różne tryby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    My last review of these lights was that they are great value, it hasn't changed the light given off is clean and all 3 that I have operate from dusk to dawn. I have included photos to show low (standby) mode and full also photos from behind the light (they didn't come out well)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Doskonały sprzedawca, polecam wszystkim. Doskonały produkt, bardzo dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Podobał mi się produkt, mimo że bardzo mały. Uchwyt baterii lekcji jest odpowiedni, co sprzyja jego wymianie w razie potrzeby. Światło jest słabe, równa max 2W, a czujnik obecności pracuje w 3 metrach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Mały plastikowy futerał dobry na 6 miesięcy przed słońcem zjeść plastik i ogniwo słoneczne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Mniejszy niż sobie wyobrażałem, ale dobrze się rozświetla, przyszedł ze złamanym w akrylu nadzieję, że to nie wpływa na funkcjonalność

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    przedmiot jest dobry 👍 wkrótce jak kupić 2 zdjęcia Niskie, średnie i jasne światło na zdjęciu jest średnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$184.33
    • US$15.99
    • US$28.86
    • US$25.54
    • US$49.99
    • US$31.80
    • US$26.55
    • US$26.70
    • US$60.05
    • US$63.57
    • US$49.99
    • US$32.33
    • US$16.16
    • US$109.45
    • US$39.99
    • US$35.79
    • US$14.99
    • US$15.63