Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2022

    Elastic, comfortable and fills "thick". Worm quickly in cold temperature (wait for summer to see how it feels, but seems that breathable design will be comfortable then as well). Easy to install, does not require too many hooks and stays solid. Arrived in soft package but not bended vertically. Needs few rides to get perfect shape.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Futerał jest bardzo piękny, siedzi idealnie! Podobało mi się, wygodne i praktyczne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    gostei demais do produto lindo ,mas pelo valor eu pensei que era pra 2 bancos da frente,mas valeu a pena comprar

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Zwodnicze zdjęcia i niedokładny opis, produkt ma tylko jedno miejsce, podczas gdy zdjęcia pokazują cztery siedzenia, a nazwa produktu zwodniczo pokazuje numer 4, i jest to jedyne, jakie kiedykolwiek widziano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Nie do przyjęcia. Nie włożyłem go... W pakiecie był tylko jeden przedmiot, nawet dwa dla kierowcy i pasażera...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Very easy to wear on the sit, attached manual contains steps not needed as the design has improved, quality is good (more robust and thick, feels better than fabric).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Okładki nie są dobre. Nie pasują jak należy. Poruszają się po całym miejscu. Za mało zabezpieczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Znakomity produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.99
    • US$15.99
    • US$7.99
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$16.16
    • US$17.31
    • US$8.04
    • US$19.62
    • US$15.99