Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(368)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(368)
    • 5 Star(351)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2022

    Doskonały produkt, oprócz tego, że pomoc na start, Służy jako latarka i wielki bank mocy Ładna torba do przechowania. To jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Witam Dotarłem już do IMARS J06 akumulator starter samochód, motocykl, caravan,van.ha To trwało około 40 dni, ale to przyszło dobrze i jestem bardzo szczęśliwy c. To pochodzi w małej Suitcase, aby go chronić i dobrze przechowywane w samochodzie lub gdzie chce go trzymać. Jest trochę ciężki, ale to ze względu na dużą pojemność baterii q to 22000mah jego moc jest 3a12v wystarczająca, aby uruchomić samochód q albo 6L benzyny lub 5L oleju napędowego. I możesz ładować tablet komputer aparat c już Q przyniósł wtyczki do niego ... Oznacza to, że nie musisz się bać, jeśli pojedziesz w podróż lub na camping pq, zawsze będziesz miał gdzie załadować swoje rzeczy elektroniczne. Materiał ładowarki nie jest zbyt duży, więc jest łatwy w obsłudze wskaźnik baterii q mówi, co zostało baterii w ładowarce. Wbudowana latarka ledowa emituje sygnał SOS Q jest bardzo przydatny lub można go użyć jako latarki sama w sobie... Walizka przychodzi ładowarka kablem, aby uruchomić baterię, szczypce kabla do ładowania c trwa około 3 godzin, aby w pełni naładować, ponieważ q c jakiś ładunek jest wodoodporny, tj. W przypadku, gdy się zamoczy coś, czego nie trzeba było się bać. Krótko mówiąc, kocham urządzenie bardzo przydatne w codziennym życiu polecam je w 100% Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Zakupiony jako przenośna wymiana akumulatora samochodowego do eksperymentów z elektrycznością. Obrazy zgadzają się z rzeczywistością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo wysokiej jakości ładowarka!!! Ciężkie, dobrze wykonane, silikonowe guziki i wtyczkę. W zestawie znajduje się instrukcja, kabel do ładowania i szczypce z przewodami. Torba na organizer jest wykonana dla 5+! Gęsty materiał, niezawodny piorun, uszczelka między przedziałami. Bardzo poręczna torebka, jest długopis do poruszania się. W takim przypadku jest wygodny do przechowywania i transportu. Radzę ci coś kupić. Naprawdę podobał mi się ten plan.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Wow, jestem pod wrażeniem! Jakość / materiał jest bardzo dobry, a także szybka dostawa! Nie przetestowałem jeszcze, ale zamieści komentarz, gdy przetestowałem, jak dobry to działa i głęboki test, aby zobaczyć więcej szczegółów!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Simply perfect...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Doskonały...!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Zamówiłem ten produkt w dniu 15/03/2022 i dotarło to 28/03/2022, ale to trochę trwało, ale było warto, mam prawie wszystkie baterie Imar i jestem bardzo szczęśliwy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Niesamowita maszyna, przetestowana. Polecam ją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2022

    Dobra robota, Banggood! Pozycja przybyła w „no czasie" z CZ do RUMUNIA przez UPS(bardzo dobra obsługa) Bardzo dobrze zapakowane. Przedmiot jest niesamowity, wygląda inteligentnie i działa jeszcze mądrzej! 1.8 Diesel uruchamia się bez akumulatora samochodowego. Ładowarki USB, takie jak telefony, tablety a.s.o, szybko się w pełni. BG, tak trzymaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$124.99
    • US$79.99
    • US$142.99
    • US$126.49
    • US$37.99
    • US$37.99
    • US$54.99
    • US$59.99
    • US$33.99