Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1612)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1612)
    • 5 Star(1457)
    • 4 Star(112)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(22)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DimVIP4
    GR
    08/11/2019

    Ενα πολυ καλαο και τιμιο για τα λεφτα του radio. Πολυ ωραια οθονη, φωτεινη και δεν χαραζει ευκολα. Θα το αγοραζα ξανα. Ευχαριστω

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Kolejna modyfikacja platformy 70xxV na procesorze F1C200 AllWinner. Magneto z samochodu pochodził z magazynu w Rosji przez 3 lata, przyniósł kuriera IML! Ale musiałem go natychmiast rozmontować z powodu słabej jakości tylnych ścian. (Wszystkie rozcięcia były w przerażających osiłkach zrobionych z aluminium! Wyczyszczone z pilnika i metalu.Brush i był dmuchany przez powietrze zobacz ostatnie zdjęcie). Potem wyprał strumień i lutował krople z tablicy guzików. Główna opłata jest czysta! To miło. Wersja główna płyty jest nowsza (2019-11-08), niż samo firmware (2019-01-16). Wykonał edycję oryginalnego składowania firmware sam usunięty dla ubezpieczenia od awarii. Teraz firma ma do wyboru ALL 22 LOGO AUTO, zamiast tylko 6 logo jako źródło. MirrorLink działa na Androida 8.0 z Sharp C10. Ze względu na mizerny opis, zajęło dużo czasu sprawdzenie rozpinania śliwek i drutów, po połączeniu wszystko działało normalnie. Wzmacniacz TDA7388, taki jak TDA7313 nie jest dostępny, MCU 101 nie jest w Internecie, Radio łapie bez anteny na kawałku kabla. Wejścia wideo wyłapują sygnał z kamery. Nie ma kamery. Pilot dobrze steruje. Wczytywanie w czasie pendrive'ów i kart SD - prąd 0,65 AM, oglądanie klipów wideo i słuchanie radia FM - prąd wynosi już 1,65- 2,0 Am, z czego tylna ścianka jest bardzo ciepła. Później zainstaluję wzmacniacz i kondensator TDA7580 na 10000 mF.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Radio dotarło dzień przed wiadomością od firmy transportowej. W podstawowych wierszach poprawnie, dobrze zapakowane. Nie mogę spróbować linki lustrzanej, bo mój telefon tego nie akceptuje. Chciałbym, żeby radio przyniosło plastikowy ochraniacz na ekran, żebym mógł się upewnić, że nowy, ale tak się nie stało. Radio ok. Bluetooth ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Good product for his money. Don't expect great sound but it's satisfying. Γενικά είναι ένα βασικό ηχοσύστημα μην περιμένετε πολλά από αυτό. Την δουλειά του την κάνει είναι πολύ οικονομικό

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Samochód przyjechał z magazynu w Rosji w ciągu tygodnia, przywiózł kuriera IML! Ale musiał być zdemontowany od razu ze względu na złą jakość czyszczenia tylnych ścian. (Wszystkie rozcięcia były w przerażających kulach zrobionych z aluminium! Musiałem wszystko wyczyścić pilnikiem i metalowym pędzelkiem. Następnie zmyć krople strumienia i lutowania z tablicy przycisków. Główna opłata jest czysta! To zadowoleni. Wersja główna płyty jest nowsza (2019,11,08) niż sama firmaware (2019,01,16). I tylko wtedy, aby zebrać wszystko i długo sprawdzić rozpinanie śliwek i drutów, ponieważ opis jest mało. Po połączeniu, wszystko działało dobrze. wzmacniacz TDA7388, taki jak TDA7313 w ogóle nie jest obecny, MCU 101 datashite nie jest w Internecie, dumping firmware na stronie 4PDA nie jest, Tak więc trzeba będzie go usunąć w celu zabezpieczenia przed niepowodzeniami. Firma posiada do wyboru tylko 6 logo Auto. Radio łapie bez anteny na kawałku drutu. Wejścia wideo wyłapują sygnał z kamery. Nie ma kamery. Zdalne sterowanie całkiem dobrze się kontroluje. Na wczytaniu dysków flash i kart CD - prąd 0,65A, oglądanie klipów wideo i słuchanie radia FM - prąd wynosi już 1,65-2,3A, z czego tylna ścianka jest bardzo ciepła

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2019

    Szkoda że nie ma RDS, reszta super. Zamontowane w Skoda Octavia 2

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    dobra jakość do ceny; ma wiele opcji, takich jak ręczne wybieranie przez Bluetooth, opcja wideo z kamery wstecznej, wyjście wideo itd. Dobra jakość w cenie; zawiera opcje takie jak połączenie telefoniczne bez ręki przez bluetooth, opcja wideo dla kamery, wyjścia wideo, itp...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Jeśli naprawdę szukasz 7-calowego ekranu, który ma dostęp do telefonu komórkowego, mini karty SD, a nawet można połączyć się z PS lub Xbox, to nie jest to zła opcja. Jest w nim instrukcja obsługi ekranu dotykowego, okablowania, plastikowej ramki i oczywiście 7-calowego ekranu. To co uważam za bardzo negatywne? Nie ma opcji GPS, odzwierciedla tylko to, co widzisz w komórce. Jeśli jesteś inżynierem lub technikiem elektronicznym możesz łatwo przylutować tani odbiornik GPS do płyty elektronicznej. Z tego powodu ekran dotykowy jest taki tani. Innym negatywnym jest to, że w instrukcji nie wskazuje on funkcji każdego kabla, innymi słowy NIE OKAZJA SCHEMATYKI. Więc, jeśli po raz pierwszy zamierzasz zainstalować ekran w swoim samochodzie, może znajdziesz małe wyzwanie, ale poza tym nikt nie może konkurować z ceną tego ekranu dotykowego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2019

    Llego Roto

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    Ürün mükemmel vergisiz ve 10 gün içinde geldi. Teşekkürler banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$19.69
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$144.99
    • US$35.60
    • US$55.88
    • US$121.49
    • US$243.69
    • US$29.99
    • US$99.99
    • US$16.16
    • US$99.99
    • US$10.17
    • US$42.74
    • US$127.25
    • US$80.84
    • US$59.99