Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1433)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1433)
    • 5 Star(1315)
    • 4 Star(98)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Wairesi yasvika żuła chaizvo. Seyanga yakaita Pamufanidzo uye żujące kanapki z dychitarise. Yatora mazva matata chete kutata Iscings z Pamba pangu Chaipo. Handisati daiis mumuchovha mniej asi dinovimba płaszcza ichakwanisa kushanda żucie, zvinonwisa mvura. Ndinotenda zvikuru rambai makadaro.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Witaj przyjaciele, to jest 2 7inc podwójny ekran Windows taśma wideo 340tl bez kamer 680tl +40tl Który prowadzi prosto do moich drzwi poprzez Tr.mail i bezcłowe ładunki Aras. Zwykle przechodzi przez cło i płaci cło i banggood zwroty podatku, ale obecna metoda jest świetna, bo jeśli możesz po prostu go odebrać, zapłacisz +200-300tl, ale go nie wybrałeś. To jest to, co wysyła. Powiedziałbym, żebyś tego nie przegapiła, zanim to się skończy. Jasne, wybierz ubezpieczenie, zapłać. Jeśli ładunek jest za mały, weź go. Nie zawracaj sobie głowy podatkami. Dzięki banggood eywAllah ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Właśnie otrzymał element 7023B.Ekran jest trochę za ramką, ale łatwo naprawić teste raz naprawdę dobry.Nie wiem, ile to będzie się spodziewać dobrego, niech zobacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Radio działa dobrze. Może odtwarzać wideo, audio i zdjęcia z karty micro SD lub napędu USB. Ekran dotykowy wydaje się być oporny. W każdym razie, największym zmartwieniem jest usunięcie folii ochronnej z ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Bardzo dobre działa bardzo dobrze, tylko nie język i portugalski jak reklamuje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Za szybko tu dotarłeś. Dobrze zapakowane Tylko do zainstalowania Naprawdę lubię zakupy w Banggood Dlaczego Banggood nie sprzedaje iPhone'a?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Tak jak obiecałem, wróciłem. Z dobrym wysiłkiem przetestowałem radio i wynik jest bardzo dobry. Wszystkie funkcje działają dobrze i jestem bardzo zadowolony z jakości dźwięku, ale to nie 45 wat x 4. Chociaż wystarcza na samochód, ale RMS jest 4 wat. Można praktycznie porównać z Creative 2.1, który ma 2 wat x 2,1. Uwierz mi albo sam sprawdź, że jest lepiej. Jednak patrząc na wszystkie funkcje, powiem, że to radio jest najlepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Świetny produkt z dobrym wyglądem, jak polecam sprzedawca był miły!...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jeszcze raz jestem pod wrażeniem mojego produktu i usługi z Banggood. Czasy zakupu i dostawy do Durban RPA są niewiarygodne. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$215.97
    • US$79.99
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$149.99
    • US$149.99
    • US$129.99
    • US$149.84
    • US$56.58
    • US$282.96
    • US$262.99
    • US$285.27
    • US$125.88
    • US$119.99
    • US$159.99
    • US$89.99
    • US$64.67
    • US$22.99