Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1721)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(1721)
    • 5 Star(1548)
    • 4 Star(109)
    • 3 Star(27)
    • 2 Star(15)
    • 1 Star(22)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    x gotowadududu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    really well packed no damage at all. as described.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Idealna ładowarka to świetna cena. Zaskakująco szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Dobra ładowarka jak oryginał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Jeszcze go nie przetestowałem. Wygląda na dobrą jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Ładowarka była dobrze zapakowana, ogólnie jest to świetna ładowarka, która ma korzyści z trybu ładowania/rozładowywania i przechowywania, które używam do mojego lipo. Dwie ważne rzeczy do zauważenia, które już wiedziałem z innych recenzji - nie jest to z adapterem ac (Użyłem starej ładowarki IBM, która ma wyjście 16v 3.3a) I nie jest to z kablem XT60. Sam zrobiłem z dwóch bananowych wtyczkach było dość łatwe do zrobienia. Inaczej za cenę jest super.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2017

    pros: The best charger at a very low price. It's essential to manage my lipo batteries. All the functions I need: charge, discharge, storage. Keep in mind that the power supply is not included. Small and compact. cons: none

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Paczka dotarła z oczywistymi uszkodzeniami, a jedyna plastikowa torba, która ją zapakowała, nie wystarczyła, by wytrzymać obelgi związane z transportem. Otwórz opakowanie, jednocześnie wgnieciony wewnątrz, produkt i akcesoria są nienaruszone. Podręcznik użytkownika prosty i przejrzysty (angielski). Połączone i przetestowane z LiFe. Łatwy w użyciu, prosty i skuteczny. Jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    Пришла быстро, упакована хорошо, в пупырышки))) комплект - коробка, инструкция, сам чарджер, разьем на DC с крокодилами и выходной для заряда разьемный. комплект работает, балансный есть

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2018

    llegó antes de lo esperado. cumple a la perfección su función de acuerdo a las especificaciones que pone en proveedor en dicho apartado, llegó en buen estado y con un embalaje muy bien distribuido, ya lo probé y estoy sin quejas hasta ahora. el único problema es que no tiene fuente de alimentación pero se consigue pronto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.99
    • US$81.99
    • US$5.99
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$73.91
    • US$409.99
    • US$85.46
    • US$25.99
    • US$15.99
    • US$89.99
    • US$13.99
    • US$5.99
    • US$239.99
    • US$32.99
    • US$54.99
    • US$219.00
    • US$11.49