Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(425)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(425)
    • 5 Star(418)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Dobra aktualizacja dla mojego nazgul 5" 6s, te unibell są o wiele lepsze od oryginałów, ponieważ nasadka silnika jest tylko jedna sztuka, a kolory są super fajne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Zamówił silniki 2270 KV. Udało mi się wykonać dwa loty po 15 minut, silniki były doskonałe. Cicha, potężna i piękna. Użyję ich w połączeniu z sześciocalowymi śrubami i regulatorem prędkości 50A. Jakość wykonania jest na wysokości, nawijany grubym drutem okrągłym do okrągłej, nic nie dmucha, wszystko działa ciasno. Jedyne, co jest w tym, że silniki dotarły, nie jak na zdjęciach w sklepie w plastikowym pudełku do wycieraczek, ale w nieodpornym kartonie, oklejonym taśmą klejącą. Są to jednak drobiazgi, ponieważ silniki spełniają swoją główną funkcję na 5+. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Uwielbiam wygląd tych silników, a kolory wyglądają świetnie na moim quadzie. To moja pierwsza budowa 5" więc nie mam z czym ich porównywać, dlatego ta recenzja jest prawdopodobnie bezużyteczna. Ale dużo poszperałem i wszystko, co czytałem o tych silnikach było pozytywne. Pojechałem z 1800kv, które latam na 6S, i wow, quad jest potężny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Doskonałe silniki, musiałem zmienić jeden, bo oberwałem i lekko zgięłem szyb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • aenVIP5
    SE
    06/03/2021

    Bardzo dobre silniki, uzyskać około 9 minut/1000mah na baterii 4s z gemfan 6042 rekwizytami i lekkim tyro 119 klatek. Lata dobrze, gdy jest nastrojony i bez gopro. Są one również o wiele bardziej trwałe niż inne tanie silniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Fantastyczne silniki, naprawdę gładkie, polecam je do lekkiej budowy (600-650g) z 2450KV dla cięższej budowy lepszej niż 2750kv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Świetne silniki, co? Użyłem ich jako silników zamiennych do mojej wersji Nazgul5 V2 6s. Moc jest bardzo podobna do oryginalnych silników, jak się spodziewaliśmy, ale przy pełnej przepustnicy jesteśmy znacznie bardziej płynni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Silniki są w porządku, ale są w kartonowym pudełku, a nie plastikowym, jak na zdjęciu, ale nieważne, silniki są potrzebne do latania, a nie do patrzenia na pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    could you at least have packed these better, just chucking in in a plastic bag with no padding is a recipe for disaster? The motors were luckily unharmed. they're one of the best motors I've flown with

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 808
    • Ft6 104
    • Ft22 799
    • Ft8 589
    • Ft21 751
    • Ft6 936
    • Ft29 259
    • Ft6 275
    • Ft18 139
    • Ft14 405
    • Ft3 430
    • Ft4 623
    • Ft3 662
    • Ft3 962
    • Ft5 945
    • Ft6 275
    • Ft2 667
    • Ft4 194