Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Towar został szybko dostarczony do DE. 9 dni. Bardzo dobry, chociaż został przywieziony z Chin. Był najdroższym detalistą, ale dotarł nieuszkodzony. W tym kabel silnikowy i zasilacz do buforowania wysokiego napięcia. Nie, nie, nie. Zawsze szczęśliwa. Oryginalny Hobbywing, nie fałszywy. w tym instrukcje w języku angielskim i chińskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Dobrze zapakowane, dotarło do świetnego kształtu. Dokładnie tak, jak się spodziewaliśmy po otrzymaniu produktu Hobbywing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ken
    AU
    01/02/2022

    Value for money Hobbywing 120Amp Sensored Brushless ESC. Will be using in my Carten M210 mini install paired with a 5.5 turn Surpass Hobby sensored motor.Compact esc size required to fit in 210mm wheelbase chassis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Otrzymany w dobrym stanie. jeszcze do testowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Świetny produkt Szybka dostawa Tnx bangood (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    The fan died after two weeks. The supply power is around 8v but it is a 6v fan. So, unless it just my product use the wrong fan. You may also meet this problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Nie ma wtyczki, więc nie zapomnij wziąć wtyczki do baterii, której używasz. Skrzynka jest zmiażdżona, ale zawartość jest w porządku. Sprawdzone z walidatorem i to jest prawdziwy produkt Hobbywing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wysoki koniec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    Top quality. Did not test it yet but HW is very good products

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    RSG ma kable, a wentylator nie jest zbyt głośny. Uruchamiam go w moim DDR-01 podwoziu dryfującym i mogę polecić - byłoby jeszcze raz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.58
    • US$77.37
    • US$39.99
    • US$27.71
    • US$237.92
    • US$16.16
    • US$66.98
    • US$75.99
    • US$100.99
    • US$35.99
    • US$17.99
    • US$8.99
    • US$38.99
    • US$4.99
    • US$1.99
    • US$38.99
    • US$15.00
    • US$32.99