Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    exelente artículo a la larga ahorras y te quitas la molestia de estar comprando pilas alcalinas ya nada más me queda cambiar la batería por una lipo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    To, na co czekałem, 💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Przedmiot otrzymany w dobrym stanie 👍🏼💪🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2016

    Good quality but does not match the picture (no condenser). Хорошее качество, но не соответствует фотографии (отсутствует конденсатор)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2016

    Great price for a UBEC and is light weight. I haven't actually used this UBEC but it looks solid and was packed very well. Although the shipping is free I would gladly pay a small price for quicker delivery time, delivery time from Banggood is up to 3 times slower coming to Canada than Ebay or many other online Electronic/Hobby suppliers/vendors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2017

    I am using this one for all my bench testing and it works. Only observation I have made is that mine came without capacitor and the label is purple and not blue. See attached picture.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Dziękuję sprzedającemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2019

    Hello Does not correspond with the order. There is no filter capacitor in input

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2017

    Small but powerful. Stays cool even on high load. (It's driving my lamp) https://www.facebook.com/tomasz.pankowski.7/videos/1263631837082941/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2016

    give correct voltage out

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 438
    • Ft7 027
    • Ft3 313
    • Ft5 547
    • Ft7 767
    • Ft2 563
    • Ft12 718
    • Ft3 326
    • Ft4 438
    • Ft6 659
    • Ft3 393
    • Ft6 453
    • Ft3 201
    • Ft4 483
    • Ft3 326
    • Ft23 388
    • Ft2 958
    • Ft2 586