Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2020

    Napełniłam go 2 ml i odstawiłam na 20 minut. Po 20min biegu czas ja doglądałem i nadal są 1ml zostało. Działa bez problemu. Teledysk testowy jest na YT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Produkt działa. Ktoś narzeka na jego hałas, i rzeczywiście jest głośny... zmienił silnik na inny, który miałem, pracuje wolniej i mniej głośniej. Ktoś na youtubie rozwiązał usunięcie silnika i założenie wentylatora. Moim zdaniem, silnik systemowy jest lepszy: symuluje przepływ dymu dokładnie jak prawdziwy silnik, w międzyczasie wentylator po prostu przepływa powietrzem po raz kolejny. Z drugiej strony, chciałbym spróbować podłączyć silnik do esc, aby dym zwiększał przepływ stopniowo z prędkością wzrastającą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2018

    Posso dire solo che è un accrocchio. brutto brutto da vedere però funziona non si sa bene come visto che non ci sono istruzioni ma funziona incredibile

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    exelente producto en tiempo y forma funciona perfectamente en mi heng long tank M1A2 Abrams recomiendo la página y al vendedor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RayVIP1
    GB
    04/03/2018

    The unit is an early modelbut to us in rc tanks it's a unit to mod" and at more than half the price of units in U.K. A bargain not to miss.!!!! i got a few for ... delivery time is long but hey""price that counts.some cheap gearboxes and parts worth looking at 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2019

    conforme mais arrivé cassé . de plus piece deja utilisée non neuve .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2017

    Little but efficient. Excellent price. If you use baby oil (Johnson) it produces even more smoke. Recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Działa nieszablonowo. Używam osobnego taniego esc do tego i mieszam jego kanał z dużym esc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2019

    It works great for me using baby oil only.Do not put more than 4 drops in there,otherwise you going to flood it.Thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2019

    it is bigger than I expected. I take it for my WPL, but there is no place for it and I stil think, how to power it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 535
    • Ft3 991
    • Ft4 085
    • Ft3 265
    • Ft3 265
    • Ft5 809
    • Ft2 538
    • Ft7 859
    • Ft2 903
    • Ft2 903
    • Ft11 350
    • Ft2 513
    • Ft9 904
    • Ft3 142
    • Ft5 658
    • Ft4 491
    • Ft11 696
    • Ft14 197