Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(84)
    • 5 Gwiazda(70)
    • 4 Gwiazda(9)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2023

    Przyszedł szybko i był w dobrym stanie, dobrze zapakowany. Potrzeba było samodzielnego budowania, w tym wiercenia zbiornika paliwa, co było dość łatwe. Zdecydowałem się zastąpić stalową nakrętkę dostarczoną z urządzeniem na stal nierdzewną, ponieważ połączenie rurowe jest wykonane z aluminium, a dwa metale nie są szczególnie podobne do siebie, więc zdecydowałem, że aktualizacja była warta zrobienia. Dodałem również aluminiową podkładkę naprawczą między plastikową powierzchnią zbiornika a nierdzewną nakrętką, aby podtrzymać złącze na dnie zbiornika. Poza tym wszystko jest dość oczywiste, gdzie rzeczy idą. Postanowiłem usunąć gniazdo zasilania i obrócić je o 180 stopni, ponieważ po przybyciu wtyczka jednokierunkowa skierowałaby kable prosto na podłogę, a w użyciu potencjalnie zużywałaby izolację kabla, a także naprężała zespół wtyczki / gniazda. Po obróceniu kable wychodzą z wtyczki w górę i bezpiecznie z dala od ściernej powierzchni gruntu. Zasilałem go za pomocą standardowego akumulatora samochodowego i odszedł sam bez żadnego fantazyjnego procesu konfiguracji. Zajęło mi minutę lub dwie, aby nie przelać paliwa, ale w ogóle nie musiałem interweniować. Po uruchomieniu, miałem go uruchomiony przez około 3-4 godziny na pełnym przechyleniu na świeżym powietrzu, w tym czasie zużywał tylko mniej niż kilka litrów oleju napędowego. Bardzo zadowolony z jego wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2022

    Grzejnik jest bardzo dobrze zapakowany, w doskonałym stanie, jestem z niego zadowolony do tej pory, będzie używany do biwakowania, wędkowania i polowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2023

    Działa doskonale. bardzo cicho. tak proste do skonfigurowania .. dobrze wygląda z czarną obudową, dużo ciepła odwaliło mój warsztat w ciągu kilku minut. Polecam ten grzejnik każdemu... warte swojej ceny 💰.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2024

    doskonały kawałek sprzętu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2024

    Witam. Urządzenie przyjechało z pękniętą obudową, jak na załączonej fotografii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2024

    Urządzenie szybko przyszło, było troszkę problemu z poskładaniem zbiornika ale się udało. Fajnie grzeje i szybko podnosi temperaturę. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2023

    bardzo dobra obsługa pierwszy zakup od bang dobry i muszę powiedzieć, że to bang dobry 😀 podgrzewacz jest genialny najtańszy w Wielkiej Brytanii Bluetooth i aplikacja działa bez zarzutu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2023

    Świetny zestaw - Kupiony jako kopia zapasowa do innego grzejnika HCalory zakupionego w ostatnie święta Bożego Narodzenia, podczas gdy mam ten jeden rozbiór i osobno do ogólnego serwisowania - Będąc trochę inteligentnym domowym nerdem, Mam mini switchbota dwustronnego przyklejonego do dostarczonego pilota i po kilku szkicowych instrukcjach w instrukcji HCalory do sparowania dostarczonego pilota bluetooth z kontrolerem nagrzewnicy, Mogę teraz włączać i wyłączać ogrzewanie za pomocą polecenia głosowego Alexa lub za pośrednictwem aplikacji Android Bluetooth „Airheater BLE", a nawet w dowolnym miejscu na świecie za pośrednictwem mojego mini koncentratora Switchbot i aplikacji Android Switchbot. Kupiłem ten podgrzewacz walizki podczas ostatnich rabatów w Czarny piątek i użyłem Klarna, aby podzielić się na trzy możliwe do zarządzania płatności. Myślę, że pochodził z magazynu w Wielkiej Brytanii, ponieważ wysyłka była niesamowita po około 4 dniach !! Anyhoo, bangood jest miejscem, w którym można wybrać nagrzewnice powietrza HCalory, ponieważ istnieje oficjalny sklep HCalory i dostarczają wszystkie części zamienne do tego i innych grzejników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2023

    Szybka, niezawodna dostawa urządzenia. Działa tak, jak to opisano. Podczas rozruchu pobiera napięcie 12,6 V, prąd 9,5 A. Później zgodnie z poziomem mocy grzewczej, 1A - 2,4 A. Jest to doskonały produkt wysokiej jakości. Polecam. Dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2024

    Najlepsza cena wokół. Ten grzejnik jest całkiem dobry, konfiguracja była łatwa, wiertło wyrębuje otwór w zbiorniku paliwa na dopasowanie przewodu paliwowego (wiertło o średnicy 7,5 mm) rura wydechowa i wylot wydają się być tego samego rozmiaru, ale takie nie są. Wylot jest nieznacznie większy, trochę trudny do umieszczenia rury wydechowej w wlocie wydechowym. Nie nadaje się do pozostawiania na zewnątrz, chyba że nie jest przewidywany deszcz. Ale wszystko, co musisz zrobić, to zbudować jakąś formę schronienia dla niego. Ogólnie jestem zadowolony z grzejnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.89
    • US$8.04
    • US$31.99
    • US$15.99
    • US$142.99
    • US$155.99
    • US$12.59
    • US$18.99
    • US$28.74
    • US$8.99
    • US$14.99
    • US$12.99
    • US$69.99
    • US$87.99
    • US$85.99
    • US$69.99
    • US$98.99
    • US$199.99