Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    Działa dobrze.Apdate to 2.0rc1 był naprawdę spazm, ale teraz 2.0 wrócił bez żadnych problemów. Działa świetnie, również tryb joysticka na PC przez Bluetooth! Wentylator jest miły i cichy i jest aktywowany tylko przy wyższej mocy transmisji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Przydzieliłem to do TBS Tango Pro Range. Tańczyłem tango, by pomieścić wiele modułów. Pomyślałem, że wypróbuję ten moduł i zamówiłem 1-komórkowy Crux 3 NLR nano LR. Na pierwszy rzut oka, jest bardzo dobrze wykonany i promieniuje wielką siłą w rękach. Wytrzymała aluminiowa obudowa jest więc cięższa niż TBS crossfire Tracker. Nie dostałem jeszcze mojego 1 LR, ale nie mogę się doczekać. Może w przyszłości będę miał tylko maszyny Happy Model. Dziękuję Banggood 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko! Potwierdzam, że jest to wersja 2.1! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Przybył wcześniej (bardzo zadowolony), nie wymaga instruktażu plug and play. Upewnij się, że Twój firmware jest na bieżąco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Moduł ELRS został wysłany i odebrany bardzo szybko. Dostarczona w wersji 2.0 z nową anteną, powinna pasować bezpośrednio do Radiomaster Zorro, który czeka na dostawę. Niskie opóźnienie, moc do 1000 mw, łatwa modernizacja, doskonały stosunek ceny do wydajności, o co więcej można prosić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    DOSKONAŁE!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Świetny produkt. Udało się uaktualnić do 2.2.0 przez wifi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Poszło świetnie z moim xlitem. Upewnij się, że radio jest zaktualizowane i że dodajesz skrypt elrs lua do sterowania modułem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    work good. perfect for my x-lite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Świetne produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$62.09
    • US$49.44
    • US$78.99
    • US$27.59
    • US$35.99
    • US$9.19
    • US$7.38
    • US$40.24
    • US$114.33
    • US$95.44
    • US$107.99
    • US$96.59
    • US$110.39
    • US$142.99
    • US$241.49
    • US$107.99
    • US$21.84