Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2020

    Dostarczone w mniej niż 30 dni. Właśnie przeprowadziłem test X10 na wylocie fali kwadratowej i jest w porządku. Trudno było zainstalować oprogramowanie na w8 i w10, ponieważ dało uszkodzony plik na CD, który towarzyszy produktowi, ale przez stronę, którą udało mi się pobrać, Ale jest procedura na w8 i w10, której podręcznik nie wyjaśnia. Powinieneś mieć wideo-tutorial.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2020

    Świetny oscyloskop dla prostych eksperymentów i napraw. Dla naukowców potrzeba bit stawka jest mała, ale za taką cenę uważam, że to najlepszy wybór.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Świetne urządzenie, ale różnica między dwoma urządzeniami. Ten produkt przyszedł do mnie inny. Dlaczego inny?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Element nie wygląda dokładnie tak samo az oscyloskop, który był oferowany. Procedura instalacji nie działa. Szukam rozwiązania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Produkt jest w porządku, tylko trochę trudno jest dostać się do punktów odniesienia, to wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    W ciągu tygodnia. Robi to, co twierdzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GPTVIP4
    AU
    06/12/2021

    Bardzo podoba mi się ten wygodny kompaktowy zakres.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Für diesen Preis einfach ein super Gerät. Zwar konnte ich nur kurz antesten, aber meine Erwartungen wurden soweit erfüllt. Es gibt noch ein paar kleinigkeiten, die in der Scope-Anwendung verbessert werden könnten, aber man kann definitiv damit arbeiten. Besonders positiv überrascht war ich, dass ein SDK gleich mitgeliefert wird, um eigene Anwendungen mit dem Scope zu entwickeln. Ich bin gespannt, wie gut das dann funktioniert...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Posiada szereg automatycznych środków, takich jak częstotliwość, Vrms, okres itd. Może on wyświetlać widmo za pomocą FFT (bez wysokich oczekiwań) i umożliwia dekodowanie niektórych protokołów w czasie rzeczywistym. Obejmuje biblioteki dla LabView i C dla tych, którzy chcą cieszyć się wyłapywaniem sygnałów i przetwarzaniem ich za pomocą oprogramowania. Dla hobby, myślę, że jest idealny. Jedyna uwaga, jaką mam do przekazania dotyczy głębokości tylko 64K (w pojedynczym kanale), w razie gdyby chciał pan analizować sygnały nieokresowe, ale może proszę o zbyt wiele od produktu z tego przedziału cenowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    Great value, ultra compact in a small package. Comes with 2 x 250MHz probes. Installation procedure described by the manual is in Windows XP, Windows 7 installation differs because the 'scope is listed in the device manager as a USB device and not as an 'Other' device. LED flashes green when the driver is installed successfully.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you