Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2020

    Jagody dobre! Myślę, że wystarczy do lutowania małych części. Próbowałem zbudować światło LED w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Jeszcze nie wypróbowany, ale wygląda jak świetne lutownice do małych robót, można go używać z dołączonym powerbankiem lub z doładowanymi bateriami AA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobrze zapakowane działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Małe lutownice, łatwe do przenoszenia z osłonką ochronną i ładowane przez USB. Wystarczy wyposażyć go w 3 akumulatory, które mogą być ładowane przez USB na żelazku. Podgrzewanie i chłodzenie końcówki bardzo szybkie. Zabezpieczyć przycisk ogrzewania. Jest pod zapieczętowanym blistrem z małym kablem USB i puszkami z drutu lutującego bezołowiowego. Lutowanie w kieszeni za cenę Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    Покупал по распродаже из телеграм канала https://t.me/chinagoodbuy Прикольный простой паяльник, питается от 3х АА батареек, можно обычные 1,5V или заряжаемые на 1.2V использовать. Греется быстро. Жало заменяемое, видел в сети можно найти. Если использовать заряжаемые батарейки, то можно их заряжать прям в устройстве, для этого в комплекте microusb проводок есть. В целом паяет хорошо, но если много паять - не будет справляться. Если не часто нужно паять, например проводок в колонке отвалился от старости, или в машине что-то прихватить - вполне норм, но если радиодетали много паять - слабоват для таких целей. В общем я очень доволен, под мои цели - самое оно, если быстро что-то прихватить надо, а уж если паять что-то серьезное, то есть более мощный с регулировкой температуры...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Dzięki dobrym, świeżym akumulatorom podgrzewa się do temperatury topnienia lutowania przez około 22-25 sekund. Nie mogłem przetestować ładunku z funkcji kabla USB, ale wydaje się wykrywać, kiedy baterie są ładowane. Plastik wydaje się stosunkowo dobrej jakości i wygląda profesjonalnie. Największym problemem jest pokrywa dla baterii - trudno jest go zamknąć i bardzo trudno go usunąć - potrzebowałem specjalnych szczypców i dużo cierpliwości i siły. To byłoby prefektowne bez tego problemu. Kabel USB wydaje się być z niską odpornością i dobrą jakością. Szkoda, że nie ma na to małej skrzynki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Godna jakość i dobra cena. Będziesz tego potrzebował. Podobało mi się najbardziej, że ma podwójną funkcję bezpieczeństwa, jak opisano. To zajmie mniej niż minutę, aby być gotowym do lutowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Fajna lutownica do małych zadań. Z cieniutką cyną daje radę. Dla modelarzy w sam raz. Ochrona na grot jest jednocześnie blokadą przed niepotrzebnym włączeniem. No i jeszcze ją można podładować np. z powerbanku. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Feels Good in the hand and with the cover on the Iron can't turn on, This is a good safety feature. The cover can be put on while the Iron is still hot and you can stand the Iron on it's end. The tip is removable and spares can be found, just look for 5 volt 8 watt usb soldering iron tip replacement. To turn on just slide the power button and hold down the yellow button. I have been using old AA alkaline cells that still have about 70% of their capacity and it takes about 20 seconds to melt the solder that came with the unit. I plan to get 3 AA rechargable cells and try it out once my stock of old AA cells are used up. Build quality is good for the price and great for portable light duty work.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Idealny jak opisano do wypróbowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,655
    • Ft9,751
    • Ft30,783
    • Ft3,795
    • Ft8,836
    • Ft3,045
    • Ft9,751
    • Ft7,617
    • Ft4,569
    • Ft39,622
    • Ft5,084
    • Ft3,618
    • Ft3,045
    • Ft7,922
    • Ft12,189
    • Ft13,713
    • Ft7,617
    • Ft42,670