Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Doskonałe pełzacze i ciężarówka po kilku małych ulepszeniach. Nadal bardzo zdolny i zabawny prosto z pudełka. Dodawanie kija na kołach i jazdę próbną, aż polubisz, jak radzi sobie i reaguje na skały i przeszkody, to świetny sposób na rozpoczęcie strojenia, jak radzi sobie ze szlakami od razu. Potem znalazłem wstrząsy wypełnione olejem, które pasują do niego i zainstalowałem 25 kg serwotek sterimgowych i 80 amp pełzacz. Kocham to tak samo jak moje zmodyfikowane ZP1001, które potrzebują dokładnie tych samych części. Weź kilka diod, które są podłączone, małe złączki i uchwyty do jazdy samochodem RC, jak ja, i jest super w nocy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ten produkt naprawdę się bawi. Bardzo dobry pełzacz jak na mały budżet. Właściwie dużo lepiej niż się spodziewaliśmy. Absolutnie polecany produkt. Zrobiliśmy już kilka poprawek z lekkim barem, stojakiem dachowym i metalowymi częściami. Użyłem części aktualizacji z TRX4 w celu zainstalowania świateł głównych i tylnych, wlotu powietrza, klamek itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobry samochód, świetny na początek i dobra cena

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    so far this is a great truck for the price. im working on some simple upgrades for it and can't wait to compare it to more expensive scale trucks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Bardzo dobry 4x4 jednak otrzymałem go złamane 😭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Bardzo dobry pełzacz jak na pieniądze. Jedyną rzeczą jest to, że ładowarka nie działa w Kanadzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Świetny początkujący pełzacz, chociaż warto ulepszyć plastikowe dyferencje na metalowe. Wysoko dostosowane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Dzięki 👍 dostawa zajęła 30 dni dokładnie tutaj do Vegas Las Vegas Nevada Dziękuję bardzo precyzują to a zdecydowanie kupiłbym ponownie dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Bardzo ładnie..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Świetny produkt za małą wartość. Świetnie zacząć w świecie pełzaczy. Niektóre części były w miejscu, ale nic nie zostało uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$318.77
    • US$265.64
    • US$83.99
    • US$211.35
    • US$325.49
    • US$364.97
    • US$294.49
    • US$190.99
    • US$325.99
    • US$100.47
    • US$139.99
    • US$108.99
    • US$90.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$55.99
    • US$17.99
    • US$95.99