Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Widziałem „JESSEM Clear Cut TS" dla „Piły Stołowej" na YouTube na tych wielkich, eleganckich piłach stołowych Dan'a. Potem zobaczyłem te HONGDUI na Banggood, około ½ cena około 160 funtów. Jakość wyglądała mniej więcej tak samo. Mam piłę stołową Dewalt DW745 i byłem pewien, że przy małej modyfikacji mogę ją dopasować do mojego ogrodzenia. Kawałek 3 na 2 wypukły do wewnętrznej strony ogrodzenia i byłem gotowy go dopasować, musiałem skrócić jeden z aluminiowych kawałków T Track o około 150 mm, zanim przycisnęli go do ogrodzenia. To kilka zdjęć gotowej instalacji... Szczerze mówiąc, to działa, ale nie używałem go z dużymi kawałkami sklejki, ale oczekuję, że pomoże utrzymać drewno przypięte do ogrodzenia. Celem postu jest pokazanie wraz z modyfikacją ogrodzenia będzie pasować do zdewaltowanego DW745

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobra jakość! Tańsze niż Jessem, ale z tą samą jakością. Z dodatkową gumą i rozszerzalną ramieniem, którego Jessem nie ma. Kciuki w górę dla Hongdui Tools!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Jest to ładny produkt, dobrze zapakowany. Piła stołowa Bosch GTS 635-216. Przedłużyłem ogrodzenie o 15 mm sklejkę i użyłem tylko jednej poręczy ze względu na długość pierwotnego ogrodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Looks very good, amazing quality as always from Hongdui. The wheels are angled and is rolling only one way - Great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Naprawdę ciężka jakość i bardzo ładna budowa jakość i wykończenie. Nie próbowałem ich na Dewalt DWE7492, ale myślę, że działają świetnie. Opakowanie było dobre, nie uszkodziło produktu. Są dość drogie, ale warte każdego centa ze względu na jakość. Inna marka, która produkuje ten sam produkt będzie kosztować co najmniej dwa razy więcej, więc jest to idealne rozwiązanie dla mnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Nie jestem w stanie ocenić w tym czasie moja szopa musiała zostać zmieniona, aby umożliwić nową piłę stołową, a ważna część jest nadal do nabycia - piła, ale mogę powiedzieć, że produkt był dobrze zapakowany i wygląda bardzo fantastyczny nie może czekać, aż użyję, Do tego przybył 3 tygodnie wcześniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    wonderfull tool, heavy quality, the mounting holes however can be improved to mounting slots so it can match different styles of t-rail. other than that, perfect!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Très bon rapport qualité-prix! La différence de prix avec la concurrence (J...S...M) rend à ce produit un vrai plus. Produit très bien fini, de qualité, et facile d'utilisation. Je recommande!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Pięknie skonstruowany zestaw i prawie połowa ceny kanadyjskiej wersji. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    To świetny produkt, kupiłem kilka Element od tego producenta mają wszystkie Była świetna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 568
    • Ft5 569
    • Ft9 459
    • Ft9 043
    • Ft12 058
    • Ft29 410
    • Ft2 635
    • Ft6 054
    • Ft9 830
    • Ft5 274
    • Ft12 812
    • Ft10 157
    • Ft6 329
    • Ft11 796
    • Ft8 846
    • Ft10 813
    • Ft5 241
    • Ft3 402