Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    Doskonała jakość wykonania i wykończenie. Bardzo precyzyjne ustawienie pod każdym kątem, w tym 45/30. Nie mogę powiedzieć tego samego dla 22,5 stopnia, ponieważ jest to trochę skomplikowane. Stop pod mitrem powinien zapewnić pozytywne zaangażowanie. Opiera się na znalezieniu pozycji środkowej między 22 a 23 stopniem, która znajduje się na szczycie mechanizmu ostrego zęba (pod mitre) i nadziei, że sprężynka zrobi resztę. Następnie należy dokręcić i zablokować go w pozycji za pomocą śruby uchwytu. Wyróżnia się od innych mitr, ponieważ pozwala na zastosowanie ekstremalnych kątów. Życzyłem sobie, aby pręt T miał więcej niż 450 mm długości, a Hongdui mógł sprzedawać ogrodzenie podobnej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Kupiłem to z powodu recenzji Wooda w YouTube i nie byłem rozczarowany. Przyszedł szybko i dobrze zapakowany. Miernik jest zbudowany jak zbiornik. Nawet z dodatkowym lupą do skali. Nie mogę się doczekać, aż zacznę go używać. Bezczelnie kupię więcej narzędzi z Hongdui.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Miernik HONGDUi ma wyjątkową jakość konstrukcji i projektowania. Jest to najlepszy wskaźnik na rynku. Jakość jego budowy może być dostosowana do tych z Jessem i orhers. Pod względem funkcjonalności i możliwości wyróżnia swoich konkurentów. Pasuje do toru minimalnie chwiejnego (bez regulacji). Ma jednak kilka drobnych wad, a mianowicie tylko jedna pralka trzyma ją z przodu i prowadzi ją na torze. Powinna mieć drugą pralkę w środku i jedną na końcu, lub powinna być możliwość dodania prowadnic w środku i na końcu. To jedyny minus, jaki widzę. W przeciwnym razie bardzo polecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Bardzo piękne, ciężkie, idealne i profesjonalne wykończenie. Uwielbiam to! Ale uważaj, nie jest kompatybilny z piłą stołową. Niestety nie jest zgodny z Bosch GTS 10 XC Mam nadzieję, że dzień.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Absolutnie doskonale. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobra jakość produktu i dobra logistyka od Banggood, bardzo solidna i precyzyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Pomimo, że jest zapakowany z dużą ilością miękkiej pianki . (jak w filmie opublikowanym przez Denise z Hooked on Wood) Bar był wygięty z pudełka, co czyniło miernik bezużytecznym. Podejrzewam, że jest to spowodowane blokadą prowadnicy regulacyjnej położonym najbliżej ogrodzenia Również gwint trzymający pralkę na końcu kawałka został rozebrany po jednej próbie dociskania KUPY OSTRZEŻE!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Kupiłem Hongdui HD-TB01 Precision Miter Gauge po obejrzeniu dobrych recenzji. Przedmiot został zamówiony wraz z kilkoma mniejszymi przedmiotami. Został usunięty ze swojego pudełka, aby wcisnąć go do nieco większego pudełka wraz z innymi elementami. Nic nie było zabezpieczone i wypadł z pianki i został potłuczony w trakcie wysyłki, jak widać po uszkodzeniach wnętrza pudełka na zdjęciu. A gdy zablokowano pozycję 0 stopni, wskaźnik kąta jest wyłączony o około 1/4 stopnia. Nie jestem pewien, czy jest to spowodowane uszkodzeniem podczas wysyłki lub problem produkcji, ale zdecydowanie nie 'precyzyjne' i nie warte 125 funtów ceny lub czego można się spodziewać po recenzjach internetowych. Poza tym wszystkie dodatkowe części i sprzęt wypadły z pianki i do dna pudełka, a jako szwy nie jesteśmy przyklejone, niektóre części się wyślizgnęły. Trudno poznać, jak znać instrukcje / części listy zawarte.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Brawo, HONGDUI! Każdy producent gdziekolwiek na świecie byłby dumny, mogąc umieścić swoje nazwisko na tej miterce. Jest najwyższej jakości w wykonaniu i materiałach. Przez ponad 40 lat pracy w drewnie jako profesjonalista jest to produkt pięciogwiazdkowy. Punkt cenowy jest więcej niż sprawiedliwy. Macie tu prawdziwego zwycięzcę. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Imponujący zestaw zaraz po otwarciu pudełka. Hojna płyta aluminium dla głównego korpusu. Wiele regulacji wbudowano, aby go uzyskać - i ogrodzenie - prawdziwe dla ostrza piły. Stalowe zęby w każdym stopniu. I może być wyłączony dla kątów poniżej pełnego stopnia. Bardzo ładnie zmechanizowana i wykończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 789
    • Ft5 566
    • Ft11 462
    • Ft22 698
    • Ft6 548
    • Ft6 050
    • Ft12 805
    • Ft8 841
    • Ft6 548
    • Ft10 168
    • Ft5 566
    • Ft7 564
    • Ft8 841
    • Ft18 832
    • Ft30 134
    • Ft12 117
    • Ft16 376
    • Ft4 665